Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731305329

Amistoso (Int.) 731305329 Información oficial sobre el partido 731305329 en Hattrick

08.05.2024 09:45:00

F.C. Filotas Alineación oficial del equipo 'F.C. Filotas' en el partido 6 - 1 Nai FC Alineación oficial del equipo 'Nai FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
F.C. Filotas Alineación oficial del equipo 'F.C. Filotas' en el partido 4 - 0 Nai FC Alineación oficial del equipo 'Nai FC' en el partido
Tiene suerte 4.46Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C. Filotas

Goles Goles

  • 121 Minuto 3 (Gol por el centro): Yiannis Zampounidis va donar a Filotas un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 132 Minuto 30 (Gol por la izquierda): Al minut 30, Filotas va aconseguir el 2 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Christos Kotronis, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 132 Minuto 69 (Gol por la izquierda): En Zacharias Chatziyiannidis de Filotas va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 3 - 1.
  • 133 Minuto 80 (Gol por la derecha): Zacharias Chatziyiannidis va incrementar l'avantatge de Filotas amb el 4 - 1 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 134 Minuto 89 (Gol de penalti): L'àrbitre va pitar una penal a favor de Filotas al minut 89, que va llançar ajustat al pal en Yiannis Zampounidis. 5 - 1 pels locals.
  • 131 Minuto 91 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Filotas pel centre va donar un gran resultat: el gol de Charalampos Petridis va posar el 6 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 17 (Ocasión por el centro): En Yiannis Zampounidis, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 216 Minuto 33 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després del minut 33 en Charalampos Petridis ja no es va atrevir a tornar a cridar perquè li passessin la pilota: una jugada individual molt ràpida d'en Filippos Chontzas el va deixar sol, però la va espifiar d'una manera vergonyosa.
  • 231 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Antos' Krasouski va estar a punt de sentenciar el partit al minut 36, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 231 Minuto 40 (Ocasión por el centro): Panos Skopelitis una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 40, però una magnífica aturada de Rubén Peláez va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Filippos Chontzas de Filotas es va emportar una amonestació al minut 31 per provocar un rival.

Nai FC

Goles Goles

  • 106 Minuto 39 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): El panell digital mostrava el minut 39 i semblava que Nai desaprofitava una altra ocasió de gol, però de sobte Maurizio Dellasantina va interceptar un refús de la defensa i va disparar una canonada que si es descuida forada la xarxa! El marcador quedava amb 2 gols per als locals i 1 per als visitants.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Norbert Hörnig de Nai va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.