Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731302957

Amistoso (Int.) 731302957 Información oficial sobre el partido 731302957 en Hattrick

08.05.2024 15:20:00

FC BAB64 Alineación oficial del equipo 'FC BAB64' en el partido 1 - 1 Real Monze' Alineación oficial del equipo 'Real Monze'' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
FC BAB64 Alineación oficial del equipo 'FC BAB64' en el partido 3 - 0 Real Monze' Alineación oficial del equipo 'Real Monze'' en el partido
Tiene mala suerte 2.98Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.19Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,5 % 0,1 % 0,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC BAB64

Goles Goles

  • 123 Minuto 24 (Gol por la derecha): El jugador Frédéric Farre de BAB64, després de 24 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 14 (Ocasión por la izquierda): En Romuald Gillet va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 223 Minuto 80 (Ocasión por la derecha): Al minut 80, Ralph-Lothar Marenholtz arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.

Real Monze'

Goles Goles

  • 136 Minuto 66 (Gol evento especial inexperiencia rival): A Béla Thole encara li queda molt per aprendre, com per exemple no fer passades arriscades a les zones compromeses, com la que va permetre a Adam Kiec anotar per a Monze el 1 - 1. Millor no veure'n la repetició.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 15 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Monze va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Andrea Schettino, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 243 Minuto 69 (Ocasión de contra por la derecha): Eduard Sula va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Monze que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Andrea Schettino de Monze va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.