Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731301495

Amistoso (Int., RC) 731301495 Información oficial sobre el partido 731301495 en Hattrick

09.05.2024 00:00:00

Palmeiras R.P Alineación oficial del equipo 'Palmeiras R.P' en el partido 2 - 3 Avlidens FK Alineación oficial del equipo 'Avlidens FK' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
Palmeiras R.P Alineación oficial del equipo 'Palmeiras R.P' en el partido 6 - 1 Avlidens FK Alineación oficial del equipo 'Avlidens FK' en el partido
Es un cenizo 5.92Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.50Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
93,8 % 0,2 % 6,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Palmeiras R.P

Goles Goles

  • 111 Minuto 39 (Gol por el centro): Al minut 39, Boaz Coutinho Jr. va aconseguir l'empat després de rebre una passada pel centre de la defensa: 1 - 1.
  • 101 Minuto 66 (Gol por el centro): El Palmeiras no es deixava intimidar. Aprofitant una passada en profunditat, en Afonso Viana es va esmunyir pel centre al límit del fora de joc i col·locà la pilota al fons de la xarxa amb una mitja vaselina magistral. L'avantatge visitant es veia reduït: 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): Al minut 38, Gaspar Garza va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.
  • 211 Minuto 41 (Ocasión por el centro): Rogerinho Dantas Lima va estar a punt de marcar al minut 41 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 202 Minuto 65 (Ocasión por la izquierda): Palmeiras va fer un xut impressionant des de l'esquerra al minut 65 que Koos Tankink no va poder aturar, però l'esfèric va topar amb el pal dret i va sortir a fora.
  • 210 Minuto 89 (Ocasión de falta): Rogerinho Dantas Lima va llançar una falta directa al minut 89 però no va poder materialitzar l'empat perquè la pilota va sortir desviada per la dreta de la porteria.

Avlidens FK

Goles Goles

  • 173 Minuto 11 (Gol por la derecha): El jugador de Avlidens Lloyd De Jans va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 11 amb un gran xut des de la banda dreta.
  • 139 Minuto 40 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): En 马 (Ma) 秉云 (Bingyun) va deixar la pilota aparentment sense control davant seu. Quan el seu rival va tirar-se al terra per prendre-li la pilota, la va trepitjar i la va amagar del rival deixant-lo al terra sense capacitat de reacció. La jugada va acabar amb gol: 1 - 2. A hores d'ara encara està buscant la pilota en Till Silbach.
  • 181 Minuto 61 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Emil Hult de Avlidens l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 1 - 3 al minut 61 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): Després de 34 minuts, Cesare Bernini va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Zaido Konigstein va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 280 Minuto 60 (Ocasión de falta): El porter local va aturar amb dos temps un tir lliure directe de Benno Tietjens al minut 60.