Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731300898

Amistoso (Int.) 731300898 Información oficial sobre el partido 731300898 en Hattrick

08.05.2024 12:30:00

Personajes Alineación oficial del equipo 'Personajes' en el partido 2 - 0 oplonti Partenope Alineación oficial del equipo 'oplonti Partenope' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
Personajes Alineación oficial del equipo 'Personajes' en el partido 8 - 0 oplonti Partenope Alineación oficial del equipo 'oplonti Partenope' en el partido
Está más tieso que su rival 7.65Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Personajes

Goles Goles

  • 123 Minuto 47 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 47 gràcies a la jugada de Manuel Gálvez, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 132 Minuto 52 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Perowe a 2 - 0. Antony Calero va rematar la jugada quasi sense angle.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 9 (Ocasión por el centro): En Antony Calero va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Perowe se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 221 Minuto 39 (Ocasión por el centro): En Alberto Saluces del Perowe ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 221 Minuto 42 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Manuel Gálvez va estar a punt d'avançar els locals al minut 42 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Antony Calero de Perowe la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

oplonti Partenope

Ocasiones Ocasiones

  • 205 Minuto 31 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una passada increïble de Statharas Markettos de Partenope va travessar tot el camp i va anar a parar als peus de Benedetto Castelletti al minut 31 però la jugada va fallar per molt poquet...quina toia de jugador!
  • 207 Minuto 34 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut des de casa seva d'en Hatem Bulteel va fer treballar al porter rival, que va haver d'estirar-se per aturar la pilota.
  • 208 Minuto 60 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Piotr Mrozowski de Partenope va fer-se una espectacular auto-passada d'esperó però malauradament en Hatem Bulteel es va posar al mig i ho va espatllar tot.