Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731300538

Amistoso 731300538 Información oficial sobre el partido 731300538 en Hattrick

08.05.2024 12:05:00

LOS BILLY BOYS Alineación oficial del equipo 'LOS BILLY BOYS' en el partido 7 - 0 Torrecillas FC Alineación oficial del equipo 'Torrecillas FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
LOS BILLY BOYS Alineación oficial del equipo 'LOS BILLY BOYS' en el partido 5 - 0 Torrecillas FC Alineación oficial del equipo 'Torrecillas FC' en el partido
Tiene suerte 5.41Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.29Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

LOS BILLY BOYS

Goles Goles

  • 121 Minuto 34 (Gol por el centro): Santiago Castelgali va donar a BILLY un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 133 Minuto 36 (Gol por la derecha): BILLY va aconseguir el 2 - 0 quan Santiago Castelgali va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 131 Minuto 41 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de BILLY va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Jorge Antonio Vibero progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 0.
  • 132 Minuto 61 (Gol por la izquierda): BILLY va augmentar la diferència quan Alejandro Guzmán Taberné no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 4 - 0.
  • 132 Minuto 68 (Gol por la izquierda): Al minut 68, BILLY va aconseguir el 5 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Hans Marion, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 132 Minuto 78 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de BILLY a 6 - 0. Gian Paolo Pennacchi va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 118 Minuto 90 (Gol evento especial córner peinado): En Giorgio Cairo entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al BILLY, un peu providencial d'en Romário Berrini va situar el 7-0 al panell digital.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 12 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 12 per blocar una centrada d'en Jorge Cossío va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de BILLY.
  • 233 Minuto 64 (Ocasión por la derecha): El BILLY ho intentava per la dreta per mitjà de Hans Marion, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 231 Minuto 79 (Ocasión por el centro): Joaquim Brocà una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 79, però una magnífica aturada de Miguel Reyes va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Torrecillas FC