Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731300300

Amistoso (Int., RC) 731300300 Información oficial sobre el partido 731300300 en Hattrick

08.05.2024 22:00:00

A. C. Netos Alineación oficial del equipo 'A. C. Netos' en el partido 3 - 2 Boombastic Madrid Alineación oficial del equipo 'Boombastic Madrid' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
A. C. Netos Alineación oficial del equipo 'A. C. Netos' en el partido 2 - 0 Boombastic Madrid Alineación oficial del equipo 'Boombastic Madrid' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.94Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.17Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,2 % 0,1 % 0,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

A. C. Netos

Goles Goles

  • 122 Minuto 27 (Gol por la izquierda): Netos prenia la batuta de l'encontre al minut 27, quan en Belmiro Freitas Cruz va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 113 Minuto 78 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al Netos una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En Polykarpos Dimaras, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 2 - 2. Tot això passava al minut 78.
  • 121 Minuto 80 (Gol por el centro): Al minut 80 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Rubén Ramírez ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Netos es posava per davant 3 a 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Ihor Lekh al minut 30 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Afonso Duarte va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 221 Minuto 37 (Ocasión por el centro): En Clementino Monteiro Marques va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Netos se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 222 Minuto 64 (Ocasión por la izquierda): Netos va estar a punt de posar-se per davant al minut 64 però Wienand Benson va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 212 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): Al minut 76, Wienand Benson va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.
  • 232 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Passaven 89 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Belmiro Freitas Cruz va rematar alt.

Boombastic Madrid

Goles Goles

  • 161 Minuto 33 (Gol por el centro): El 1 - 1 va arribar amb una jugada de Eduard Puigdemont que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.
  • 142 Minuto 65 (Gol de contra por la izquierda): S'havien jugat 65 minuts quan Vidar Vangsnes va aprofitar un contraatac per la banda esquerra per fer el 1 - 2 per a Boombastic.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 31 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Boombastic, l'equip va recuperar la pilota al minut 31 i va contraatacar. En Dré Bartels va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.