Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731300038

Amistoso 731300038 Información oficial sobre el partido 731300038 en Hattrick

08.05.2024 13:30:00

FC De Vaerkes Alineación oficial del equipo 'FC De Vaerkes' en el partido 2 - 2 For The Motherland Alineación oficial del equipo 'For The Motherland' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
FC De Vaerkes Alineación oficial del equipo 'FC De Vaerkes' en el partido 2 - 0 For The Motherland Alineación oficial del equipo 'For The Motherland' en el partido
Tiene un resultado normal 2.03Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.12Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,1 % 0,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC De Vaerkes

Goles Goles

  • 116 Minuto 67 (Gol evento especial rápido + pase): Passaven 67 minuts quan Stallone De Flandre va fer una cursa de les seves per la banda per acabar centrant cap a Angelo Squizzato, que va rematar per sobre el porter, posant el marcador a 1 - 2.
  • 111 Minuto 68 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Zsolt Hollóy va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. Vaerkes empatava el partit, 2 a 2, al minut 68.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 3 (Ocasión por el centro): Zsolt Hollóy va estar a punt de marcar al minut 3 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 237 Minuto 47 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Gustaw Podgórski va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Mykhailo Ustymenko va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.
  • 221 Minuto 69 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Stallone De Flandre! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 221 Minuto 74 (Ocasión por el centro): En Heinrich Bismarck del Vaerkes ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

For The Motherland

Goles Goles

  • 173 Minuto 2 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 2, quan Jean-Philippe L’Hostis va posar els visitants Motherland per damunt al marcador per 0 - 1, rematant un atac per la banda dreta.
  • 136 Minuto 10 (Gol evento especial inexperiencia rival): Jean-Claude Lalloue va deixar patent la seva inexperiència al minut 10, quan mitjançant una errada de principiant va regalar la pilota al rival i Louis Laureyns va marcar sense oposició, posant el marcador a 0 - 2 per a Motherland.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 33 (Ocasión de contra por el centro): En Fiete Duvenstedt va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 282 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): Al minut 34 Pedro Muñoz va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Fiete Duvenstedt, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Jean-Philippe L’Hostis de Motherland va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.