Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731299803

Amistoso (Int., RC) 731299803 Información oficial sobre el partido 731299803 en Hattrick

08.05.2024 16:20:00

The Sand Team Alineación oficial del equipo 'The Sand Team' en el partido 2 - 1 Holes SC Alineación oficial del equipo 'Holes SC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
The Sand Team Alineación oficial del equipo 'The Sand Team' en el partido 2 - 0 Holes SC Alineación oficial del equipo 'Holes SC' en el partido
Tiene un resultado normal 1.62Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.13Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,3 % 0,1 % 0,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

The Sand Team

Goles Goles

  • 119 Minuto 18 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Un córner ben llançat per Ali Saghafi el va rematar Saber Al-Qassimi amb un magnífic cop de cap que va suposar el 1 - 0.
  • 124 Minuto 69 (Gol de penalti): Després de consultar el monitor del VAR, l'àrbitre va xiular un penal al minut 69 que va permetre a l'equip local marcar el 2 - 1. El porter visitant no hi va tenir res a fer, ja que quan Ali Saghafi llença els penals així, ningú és capaç d'aturar-los.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 15 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Sand a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Firas Kareem Al-Ansy va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 20 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Marwan Shamlan de Sand amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Holes SC

Goles Goles

  • 162 Minuto 62 (Gol por la izquierda): Una centrada des de la banda esquerra la va pentinar un defensor al primer pal, amb tanta mala sort que al segon pal, tot sol, hi havia en Darren Mahoney per marcar pels visitants. Al marcador pujava el gol de l'empat: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 24 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 24 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Digvijay Sai, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 260 Minuto 38 (Ocasión de falta): Amb 38 minuts jugats, els visitants quasi van empatar. Maynard Davenport va llençar una falta amb molt d'efecte, però la pilota es va estavellar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 30, Freddie Manitchie de Holes va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 513 Minuto 72 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): El sector d'aficionats de l'equip rival d'en Freddie Manitchie va esclatar a riure per un error infantil d'aquest. Ell es va girar a la grada i va començar a repartir botifarres. En veure això, l'àrbitre va haver d'ensenyar-li la segona groga i mostrar-li el camí dels vestidors.