Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731299730

Amistoso (Int.) 731299730 Información oficial sobre el partido 731299730 en Hattrick

08.05.2024 15:20:00

U.S.Marseille Alineación oficial del equipo 'U.S.Marseille' en el partido 8 - 1 Traktor Kröpelin Alineación oficial del equipo 'Traktor Kröpelin' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
U.S.Marseille Alineación oficial del equipo 'U.S.Marseille' en el partido 5 - 0 Traktor Kröpelin Alineación oficial del equipo 'Traktor Kröpelin' en el partido
Tiene bastante suerte 5.45Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

U.S.Marseille

Goles Goles

  • 113 Minuto 26 (Gol por la derecha): Gràcies a un bon atac per la banda dreta, el jugador Édouard Josserand de USM va aconseguir igualar el partit al minut 26, davant l'alegria dels aficionats: 1 - 1.
  • 122 Minuto 38 (Gol por la izquierda): USM, atacant per l'esquerra al minut 38, va aprofitar el magnífic llançament de Mirco Prandini per agafar avantatge al marcador: 2 - 1.
  • 131 Minuto 39 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Édouard Josserand va aprofitar per marcar el 3 - 1 a plaer.
  • 133 Minuto 41 (Gol por la derecha): USM va aconseguir el 4 - 1 quan Zachariah Hill va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 185 Minuto 55 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 55 minuts, el tirador de faltes del USM va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Gosse Spaanbroek, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 5 - 1 pujava al marcador.
  • 132 Minuto 58 (Gol por la izquierda): En Jean-Thomas Ropert va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 6 - 1.
  • 132 Minuto 59 (Gol por la izquierda): Al minut 59, USM va aconseguir el 7 - 1 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Jean-Thomas Ropert, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 132 Minuto 61 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de USM a 8 - 1. Zachariah Hill va rematar la jugada quasi sense angle.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 43 (Ocasión por el centro): Al minut 43, Mirco Prandini gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Hieronymus Kassel va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 231 Minuto 70 (Ocasión por el centro): Dimitri Maurel una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 70, però una magnífica aturada de Hieronymus Kassel va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 20 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Dimitri Maurel de USM la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Traktor Kröpelin

Goles Goles

  • 190 Minuto 18 (Gol de falta): Al 18 minuts, El Kröpelin va fer el 0-1. En Nemanja Stefanović va mostrar el perquè li diuen el "Bou de la muntanya", ja que va mostrar la seva potència per marcar el gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 42, Hardy Bleibtreu de Kröpelin va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.