Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731298675

Amistoso (Int.) 731298675 Información oficial sobre el partido 731298675 en Hattrick

08.05.2024 17:55:00

...MAJORKA... Alineación oficial del equipo '...MAJORKA...' en el partido 2 - 4 The Genius Alineación oficial del equipo 'The Genius' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
...MAJORKA... Alineación oficial del equipo '...MAJORKA...' en el partido 1 - 3 The Genius Alineación oficial del equipo 'The Genius' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.47Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.19Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
17,1 % 2,9 % 80,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

...MAJORKA...

Goles Goles

  • 138 Minuto 17 (Gol evento especial extremo + rematador): En Johannes Grohmann va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Piotr Mazanek la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 1 - 1 al marcador.
  • 142 Minuto 85 (Gol de contra por la izquierda): S'havien jugat 85 minuts quan Fabian Köslich va aprofitar un contraatac per la banda esquerra per fer el 2 - 4 per a ...MAJORKA....

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 30 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Fabian Köslich va estar a punt d'avançar els locals al minut 30 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 201 Minuto 76 (Ocasión por el centro): Al minut 76 la pilota ja entrava a la porteria de l'equip visitant, però la pilota es va frenar a prop de la línia de gol degut al mal estat de l'àrea petita, que estava plena de fang. En Alexandre Delmarche no s'ho podia creure.
  • 203 Minuto 86 (Ocasión por la derecha): ...MAJORKA... va tenir una gran oportunitat d'apropar-se al marcador quan Emiliusz Głowacki va deixar enrere els jugadors que havien baixat a cobrir la banda esquerra, però el seu xut va fer llufa i va anar directament a les mans del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Enrique Beitia.
  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Krzysztof Kwarta de ...MAJORKA... amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

The Genius

Goles Goles

  • 173 Minuto 6 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Pierluigi Frini va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.
  • 171 Minuto 31 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 31, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Alfredo Palombi es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 1 - 2.
  • 181 Minuto 58 (Gol por el centro): Al minut 58, Pierluigi Frini va augmentar l'avantatge de Genius a 1 - 3 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 183 Minuto 73 (Gol por la derecha): Giuseppe Pezzella va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 1 - 4 per als visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 84 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Mirko Bortone després de 84 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Aleandro Gigli va poder desviar-lo a córner.