Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731298545

Amistoso (Int.) 731298545 Información oficial sobre el partido 731298545 en Hattrick

08.05.2024 12:30:00

Valdefierro F.C. Alineación oficial del equipo 'Valdefierro F.C.' en el partido 2 - 5 Red Boys Forever Alineación oficial del equipo 'Red Boys Forever' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Valdefierro F.C. Alineación oficial del equipo 'Valdefierro F.C.' en el partido 2 - 5 Red Boys Forever Alineación oficial del equipo 'Red Boys Forever' en el partido
Tiene un resultado normal 1.55Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.68Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
9,9 % 0,6 % 89,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Valdefierro F.C.

Goles Goles

  • 121 Minuto 8 (Gol por el centro): Al minut 8 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Luis Irazoqui ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Valdefierro es posava per davant 1 a 0.
  • 101 Minuto 52 (Gol por el centro): Marcos Mesa de Valdefierro va demostrar les seves habilitats al minut 52 amb un xut entre la defensa central dels visitants que reduïa la diferència al marcador 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 3 (Ocasión por la derecha): Valdefierro va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Pedro Hernández en un 1 contra 1 amb el porter Rafał Zembroń, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.

Red Boys Forever

Goles Goles

  • 116 Minuto 18 (Gol evento especial rápido + pase): Passaven 18 minuts quan Sven von Hohenheim va fer una cursa de les seves per la banda per acabar centrant cap a Óscar Martins, que va rematar per sobre el porter, posant el marcador a 1 - 1.
  • 172 Minuto 19 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Luciano Amor quedar desmarcat i marcar per a Forever al minut 19. El marcador es va posar aleshores 1 - 2 pels visitants.
  • 184 Minuto 23 (Gol de penalti): Al minut 23 de partit, l'àrbitre va xiular un penal molt dubtós a favor de Forever, fet que va motivar una allau de protestes dels jugadors de l'equip de casa. Finalment el penal es va xutar i Bruno Runfolo va aconseguir augmentar l'avantatge dels visitants a 1 - 3.
  • 183 Minuto 60 (Gol por la derecha): Al 60 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Forever augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Patrick Krog es rifés el porter i marqués el 2 - 4.
  • 182 Minuto 64 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Ralph Dietesheim, que va ser qui va marcar 2 - 5, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 28 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Eddy Pickny. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.