Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731297243

Amistoso (Int., RC) 731297243 Información oficial sobre el partido 731297243 en Hattrick

09.05.2024 03:00:00

Megalómanos mamarios Alineación oficial del equipo 'Megalómanos mamarios' en el partido 5 - 2 FC Slimaki United Alineación oficial del equipo 'FC Slimaki United' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Megalómanos mamarios Alineación oficial del equipo 'Megalómanos mamarios' en el partido 7 - 0 FC Slimaki United Alineación oficial del equipo 'FC Slimaki United' en el partido
Tiene mala suerte 6.65Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.30Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Megalómanos mamarios

Goles Goles

  • 121 Minuto 15 (Gol por el centro): Al minut 15 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Santo Baroncini ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Megalómanos es posava per davant 1 a 0.
  • 131 Minuto 26 (Gol por el centro): Al minut 26 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Mauricio Carrera, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 2 - 0 per a Megalómanos.
  • 130 Minuto 55 (Gol de falta): Tot i no tenir massa angle, en Limay Papasodaro va executar amb gran precisió i potència un tir lliure directe. El porter no va poder fer res més que mirar com la pilota entrava per l'escaire. Acte seguit, es va treure els guants i va aplaudir rendint-se davant d'aquesta obra d'art. Al 55 el resultat passava a ser de 3 - 0.
  • 132 Minuto 71 (Gol por la izquierda): Al minut 71, Megalómanos va aconseguir el 4 - 2 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Santo Baroncini, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 132 Minuto 82 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Megalómanos a 5 - 2. Francisco Capitani va rematar la jugada quasi sense angle.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 23 (Ocasión por la derecha): Al minut 23 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Santo Baroncini de Megalómanos va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 232 Minuto 57 (Ocasión por la izquierda): En José Raúl Couceiro, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 232 Minuto 68 (Ocasión por la izquierda): Passaven 68 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Santo Baroncini va rematar alt.
  • 231 Minuto 75 (Ocasión por el centro): Diego Alberto Pérez una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 75, però una magnífica aturada de Bolesław Zaborek va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 21 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a César Sáez Sánchez després que el jugador de Megalómanos li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.
  • 510 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 27, Valentin Schmeissner de Megalómanos va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

FC Slimaki United

Goles Goles

  • 143 Minuto 58 (Gol de contra por la derecha): Philibert Atiman va marcar al minut 58 aprofitant un ràpid contraatac per la dreta: 3 - 1.
  • 143 Minuto 69 (Gol de contra por la derecha): El jugador Álvaro Sarabia de Slimaki es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 3 - 2 d'un ràpid contraatac.

Ocasiones Ocasiones

  • 206 Minuto 62 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Quan ningú s'ho esperava, en Giuseppe Ferrante va disparar a porteria sense angle, però va errar. Se'n va endur l'escridassada del company que esperava el centre de la mort.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Álvaro Sarabia de Slimaki va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.