Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731297020

Amistoso (Int., RC) 731297020 Información oficial sobre el partido 731297020 en Hattrick

08.05.2024 09:45:00

Csiszolatlan Gyémántok F.C. Alineación oficial del equipo 'Csiszolatlan Gyémántok F.C.' en el partido 3 - 2 Degerskoga FC Alineación oficial del equipo 'Degerskoga FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Csiszolatlan Gyémántok F.C. Alineación oficial del equipo 'Csiszolatlan Gyémántok F.C.' en el partido 2 - 0 Degerskoga FC Alineación oficial del equipo 'Degerskoga FC' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.96Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.13Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,5 % 0,1 % 0,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Csiszolatlan Gyémántok F.C.

Goles Goles

  • 123 Minuto 11 (Gol por la derecha): Corria el minut 11 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Tamás Gedővári, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 119 Minuto 41 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Pietro Luca Nicolaci va saltar per damunt dels seus rivals a la sortida d'un córner per posar el 2 - 2 al minut 41.
  • 106 Minuto 80 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Antonio Cascos sabia anticipar-se a les accions dels seus rivals. Per això, al minut 80 va interceptar una passada en profunditat, va plantar-se a la frontal i des d'allà va fer una vaselina al porter, que estava avançat, sobre la bisectriu que formen els pals de la porteria amb la pilota, tal com manen els cànons. 3 - 2 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 17 (Ocasión por la izquierda): Al minut 17, Salvatore Knobel gairebé va marcar per a Csiszolatlan des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 216 Minuto 47 (Ocasión evento especial rápido + pase): El veloç Miguel Maceda va aconseguir deslliurar-se dels seus marcadors al minut 47, i va passar la pilota a Mario Knutzen, però aquest no va encertar a marcar.
  • 222 Minuto 70 (Ocasión por la izquierda): Csiszolatlan va estar a punt de posar-se per davant al minut 70 però Miguel Maceda va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 242 Minuto 84 (Ocasión de contra por la izquierda): Csiszolatlan van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 84, però Ivan van Dalfsen va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.

Degerskoga FC

Goles Goles

  • 163 Minuto 23 (Gol por la derecha): Els jugadors visitants van aconseguir l'empat al minut 23 amb un xut des de la dreta que va tocar a un defensor i va descol·locar al porter. L'àrbitre va ignorar aquest fet i va apuntar a l'acta que l'autoria del gol era d'en Iliya Tzintzarski.
  • 173 Minuto 37 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Iliya Tzintzarski va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 74 (Ocasión por la derecha): Degerskoga va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Piero Scalco va desviar el xut final de Daniel Salmon després d'una sèrie de rebots i molta confusió.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 12 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Iliya Tzintzarski de Degerskoga va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Daniel Salmon de Degerskoga amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 512 Minuto 43 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): A causa d'una altra dura entrada, Iliya Tzintzarski de Degerskoga es va guanyar la segona groga i va deixar el seu equip amb un jugador menys al minut 43.