Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731297010

Amistoso (Int., RC) 731297010 Información oficial sobre el partido 731297010 en Hattrick

08.05.2024 12:25:00

Caldes de Montbui Alineación oficial del equipo 'Caldes de Montbui' en el partido 4 - 2 Spartan Soccer de Dyersville Alineación oficial del equipo 'Spartan Soccer de Dyersville' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Caldes de Montbui Alineación oficial del equipo 'Caldes de Montbui' en el partido 2 - 0 Spartan Soccer de Dyersville Alineación oficial del equipo 'Spartan Soccer de Dyersville' en el partido
Tiene suerte 1.76Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.33Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,5 % 0,1 % 3,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Caldes de Montbui

Goles Goles

  • 121 Minuto 8 (Gol por el centro): Jorge Mayor Núñez va donar a Montbui un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 185 Minuto 62 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 62 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Montbui. A fi d'aconseguir el 2 - 2, van tocar-la en curt per tal que Antonio Plasencia xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 21 (Ocasión por el centro): En Demetrio Araeta va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Montbui se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 221 Minuto 28 (Ocasión por el centro): En Marion Staggs del Montbui ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 221 Minuto 47 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Antonio Plasencia va estar a punt d'acabar en gol al minut 47, però el porter visitant Llamil Petetta va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 221 Minuto 69 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Eufemio de Rada! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 221 Minuto 77 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Antonio Plasencia va estar a punt d'avançar els locals al minut 77 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 221 Minuto 101 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Antonio Plasencia! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 221 Minuto 115 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Antonio Novara! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 223 Minuto 116 (Ocasión por la derecha): Montbui va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Demetrio Araeta en un 1 contra 1 amb el porter Llamil Petetta, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Antonio Plasencia de Montbui va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 118 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Pontus Öblom de Montbui es va emportar una amonestació al minut 118 per provocar un rival.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 059 Minuto 121 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Eufemio de Rada de Montbui anava molt fort i col·locat però Llamil Petetta no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 2 - 2.
  • 058 Minuto 123 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Pontus Öblom de Montbui va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): El jugador de Montbui Tomislav Mavrić no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Llamil Petetta es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 3 - 2.
  • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): Antonio Plasencia de Montbui, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Llamil Petetta en un bon llançament des del punt fatídic. 4 - 2.

Spartan Soccer de Dyersville

Goles Goles

  • 161 Minuto 20 (Gol por el centro): Als 20 minuts de partit, Carlos Daniel Vattimos de Spartan SD va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 1 - 1.
  • 141 Minuto 48 (Gol de contra por el centro): Carlos Whitaker va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, Spartan SD, al minut 48. El marcador va canviar a 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 102 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Spartan SD va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Carlos Whitaker, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 14 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Federico Rossy.
  • 511 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Vladimir Duda de Spartan SD es va guanyar la targeta groga merescudament.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 059 Minuto 122 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat Alejandro Jordan xutant per a Spartan SD va fer anar la pilota just on la volia, però Söncke Palow, molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.
  • 058 Minuto 124 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Spartan SD Fernando Barbáchano, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Söncke Palow. El marcador continuava 2 - 2.
  • 059 Minuto 126 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Spartan SD Llamil Petetta va intentar enganyar Söncke Palow amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 3 - 2.
  • 058 Minuto 128 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Carlos Whitaker va xutar fora per a Spartan SD, el marcador es va quedar igual: 4 - 2, ja es veia a venir!