Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731296835

Amistoso (Int.) 731296835 Información oficial sobre el partido 731296835 en Hattrick

08.05.2024 12:30:00

Atlético de Voltoya Alineación oficial del equipo 'Atlético de Voltoya' en el partido 4 - 0 Baltika FC Alineación oficial del equipo 'Baltika FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Atlético de Voltoya Alineación oficial del equipo 'Atlético de Voltoya' en el partido 4 - 0 Baltika FC Alineación oficial del equipo 'Baltika FC' en el partido
Tiene un resultado normal 4.49Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atlético de Voltoya

Goles Goles

  • 124 Minuto 8 (Gol de penalti): Després de consultar el monitor del VAR, l'àrbitre va xiular un penal al minut 8 que va permetre a l'equip local marcar el 1 - 0. El porter visitant no hi va tenir res a fer, ja que quan Odilo Villalba llença els penals així, ningú és capaç d'aturar-los.
  • 133 Minuto 52 (Gol por la derecha): Atlético va aconseguir el 2 - 0 quan Adam Morduch va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 131 Minuto 67 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Atlético va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Gilberto Bertoni progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 0.
  • 133 Minuto 89 (Gol por la derecha): Amb 89 minuts jugats, en Jesse Gray va augmentar l'avantatge de Atlético a 4 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 31 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Gilberto Bertoni. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 289 Minuto 51 (Ocasión evento especial): En Adam Záděra, al minut 51 semblava que anés a la velocitat del so, corrent per la banda darrere la pilota, però Wolf Blachnitzky el va avançar a la velocitat de la llum desfent el perill per la seva porteria.
  • 232 Minuto 90 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Lukas Baumann al minut 90 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Jesse Gray va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 47 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Adam Záděra de Atlético la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Baltika FC

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 32 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Baltika va anar a parar a la dreta de l'atac on en Alfonso Lorenzo Medina, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Hortêncio Coelho de Baltika va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.