Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731296758

Amistoso (Int.) 731296758 Información oficial sobre el partido 731296758 en Hattrick

08.05.2024 12:30:00

Estopario Alineación oficial del equipo 'Estopario' en el partido 1 - 6 Digital Dreams Alineación oficial del equipo 'Digital Dreams' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Estopario Alineación oficial del equipo 'Estopario' en el partido 0 - 2 Digital Dreams Alineación oficial del equipo 'Digital Dreams' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.33Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.79Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
3,4 % 0,1 % 96,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Estopario

Goles Goles

  • 101 Minuto 85 (Gol por el centro): El Estopario no es deixava intimidar. Aprofitant una passada en profunditat, en Fernando de la Orden Ibáñez es va esmunyir pel centre al límit del fora de joc i col·locà la pilota al fons de la xarxa amb una mitja vaselina magistral. L'avantatge visitant es veia reduït: 1 - 6.

Ocasiones Ocasiones

  • 204 Minuto 80 (Ocasión de penalti): Manolo Puebla es va posar les mans a la cara després que al minut 80 enviés l'esfèric fora en un llançament de penal. L'entrenador va estar a punt de posar-li el puny a la cara, també, uns minuts més tard.

Digital Dreams

Goles Goles

  • 173 Minuto 22 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 22, quan Vasilije Nikolić va posar els visitants Digital per damunt al marcador per 0 - 1, rematant un atac per la banda dreta.
  • 185 Minuto 32 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en César Méndez Ortiz, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 0 - 2 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 181 Minuto 70 (Gol por el centro): Al minut 70, Vasilije Nikolić va augmentar l'avantatge de Digital a 0 - 3 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 139 Minuto 77 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): El jugador de Digital Jalaleddine Hamza va fer ús de la magnífica tècnica i amb una sèrie de bicicletes, driblings i túnels va escapar-se dels jugadors de l'equip contrari que se li van posar al pas. Imeldo Aceituno va intentar prendre-li la pilota a l'últim moment, però no va poder evitar el gol que posava el 0 - 4 al marcador.
  • 182 Minuto 79 (Gol por la izquierda): Al minut 79, els visitants es van col·locar 0 - 5 per sobre quan Anish Mishra va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 182 Minuto 83 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 83 de partit va donar a Digital l'avantatge per 0 - 6. Morris Arieli en va ser l'anotador.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 19 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Arno Stauffiger que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.