Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731296757

Amistoso (Int.) 731296757 Información oficial sobre el partido 731296757 en Hattrick

08.05.2024 12:30:00

Real Chiquitita C.F. Alineación oficial del equipo 'Real Chiquitita C.F.' en el partido 2 - 3 Real Madrid tehran Alineación oficial del equipo 'Real Madrid tehran' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Real Chiquitita C.F. Alineación oficial del equipo 'Real Chiquitita C.F.' en el partido 1 - 1 Real Madrid tehran Alineación oficial del equipo 'Real Madrid tehran' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.16Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.58Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
76,7 % 4,2 % 19,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Chiquitita C.F.

Goles Goles

  • 103 Minuto 57 (Gol por la derecha): L'afició local es va animar quan João Agostinho Silva Marques va guanyar la partida al porter rival amb una rematada després d'una centrada des de la dreta, que permetia als locals de reduir diferències: 1 - 2.
  • 104 Minuto 78 (Gol de penalti): El públic de Chiquitita va aplaudir l'àrbitre quan, al minut 78, va xiular un penal pels locals. Nicolás Bielva no va desaprofitar l'ocasió de reduir distàncies: 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 39 (Ocasión de contra por la izquierda): El Chiquitita va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 39, però en Aldán Lajos va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 241 Minuto 48 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Chiquitita va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Aldán Lajos, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Real Madrid tehran

Goles Goles

  • 187 Minuto 7 (Gol tiro lejano): Després de 7 minuts el Madrid, amb una sèrie de passades al primer toc, va deixar a en Hamid Keshmiri sense cap marcador a prop, perfecte per poder xutar des de lluny. No s'ho va pensar dos cops, i la pilota va entrar ajustada al pal dret de la porteria. El 0 - 1 va pujar al marcador.
  • 187 Minuto 33 (Gol tiro lejano): Veient que la defensa rival es tancava a la frontal de l'àrea, l'entrenador del Madrid va ordenar que xutessin de lluny així que trobessin un forat. En Aurang Rahmatian en va prendre bona nota a la xerrada i així va aconseguir el 0 - 2.
  • 107 Minuto 61 (Gol evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Mare meva, quin xut de Hamid Keshmiri! Veient el porter avançat, va xutar fort i bombejat des del mig camp, sense donar-li cap oportunitat al porter rival, que no va poder evitar el 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 8 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Juan Carlos Polo es va comportar com un juvenil al minut 8 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.