Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731296590

Amistoso (Int.) 731296590 Información oficial sobre el partido 731296590 en Hattrick

08.05.2024 12:30:00

Argos C.F. Alineación oficial del equipo 'Argos C.F.' en el partido 0 - 1 FC Nassachtal Alineación oficial del equipo 'FC Nassachtal' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Argos C.F. Alineación oficial del equipo 'Argos C.F.' en el partido 1 - 0 FC Nassachtal Alineación oficial del equipo 'FC Nassachtal' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.39Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.43Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
90,8 % 0,5 % 8,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Argos C.F.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 26 (Ocasión de falta): En Luigino Cardonati es va concentrar per llançar una falta a la frontal. Malauradament la pilota va anar a la tanca defensiva davant l'enrabiada del públic local.
  • 242 Minuto 72 (Ocasión de contra por la izquierda): Argos van sortir al contraatac al minut 72, però Luis Esaís va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 30, Roland Oudkerk de Argos va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 513 Minuto 62 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 62 del partit, Roland Oudkerk de l'equip Argos, va haver d'abandonar el terreny de joc després de guanyar-se una segona targeta per tocar la pilota amb la mà.
  • 510 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Ildelfonso Leciñana de Argos va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

FC Nassachtal

Goles Goles

  • 173 Minuto 73 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Rene Siljan va poder marcar tot sol el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 71 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Farin Kienle que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.