Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731295923

Amistoso (Int., RC) 731295923 Información oficial sobre el partido 731295923 en Hattrick

09.05.2024 03:00:00

la cocotera endiablada Alineación oficial del equipo 'la cocotera endiablada' en el partido 3 - 5 luukas Alineación oficial del equipo 'luukas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
la cocotera endiablada Alineación oficial del equipo 'la cocotera endiablada' en el partido 1 - 4 luukas Alineación oficial del equipo 'luukas' en el partido
Tiene suerte 0.76Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.20Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
3,2 % 0,1 % 96,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

la cocotera endiablada

Goles Goles

  • 123 Minuto 3 (Gol por la derecha): Corria el minut 3 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Christian Marañón, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 103 Minuto 74 (Gol por la derecha): Una jugada per emmarcar de endiablada per la dreta va donar com a resultat un gol de Pedro Xavier Ulacia al minut 74 que reduïa la distància a 2 - 4.
  • 185 Minuto 90 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Giuseppe Corongiu, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 3 - 5 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Mariano Eduardo Esquinas de endiablada la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

luukas

Goles Goles

  • 161 Minuto 29 (Gol por el centro): Als 29 minuts de partit, François Maës de luukas va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 1 - 1.
  • 116 Minuto 31 (Gol evento especial rápido + pase): Al minut 31, en Leandro Engesser del luukas va fer gala de la seva increïble punta de velocitat i, deixant enrere la defensa, va donar la passada de gol a Aukan Palma que no va desaprofitar l'ocasió de marcar el 1 - 2.
  • 182 Minuto 54 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Dimitar Lazarov, que va ser qui va marcar 1 - 3, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 135 Minuto 73 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Leandro Engesser de luukas va demostrar la seva picardia en aprofitar un error defensiu per aconseguir el 1 - 4.
  • 183 Minuto 76 (Gol por la derecha): Jáchym Port va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 2 - 5 per als visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 77 (Ocasión por el centro): Nicola Bochicchio quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Gwendolin Masneri, però la pilota va topar amb el travesser.