Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731295379

Amistoso (Int.) 731295379 Información oficial sobre el partido 731295379 en Hattrick

08.05.2024 12:30:00

coco's team Alineación oficial del equipo 'coco's team' en el partido 2 - 2 FC Lokomotiv10 Alineación oficial del equipo 'FC Lokomotiv10' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
coco's team Alineación oficial del equipo 'coco's team' en el partido 4 - 2 FC Lokomotiv10 Alineación oficial del equipo 'FC Lokomotiv10' en el partido
Tiene mala suerte 3.91Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.52Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
85,9 % 1,2 % 12,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

coco's team

Goles Goles

  • 113 Minuto 50 (Gol por la derecha): Els jugadors del cocos amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 50, deixant Gabriel Veasey en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 1 - 1.
  • 112 Minuto 89 (Gol por la izquierda): El públic va saltar d'alegria quan Cojoncio Vilalba va enviar l'esfèrica al fons de la porteria amb una gran rematada després d'una centrada des de l'esquerra, aconseguint així el 2 - 2 al minut 89.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 26 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Kamaria Ochieng va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 212 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Marian Tărtăreanu va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 213 Minuto 42 (Ocasión por la derecha): Gabriel Veasey de cocos va intentar batre la porteria rival al minut 42 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.

FC Lokomotiv10

Goles Goles

  • 118 Minuto 34 (Gol evento especial córner peinado): En Mihael Luketa entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Lokomotiv10, un peu providencial d'en Rumen Mednikarov va situar el 0-1 al panell digital.
  • 171 Minuto 51 (Gol por el centro): Amb 51 minuts jugats, Martin Dimov de Lokomotiv10 va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Martin Dimov quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Pablo Ramos, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 281 Minuto 40 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Rumen Mednikarov després de 40 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Pablo Ramos va poder desviar-lo a córner.
  • 283 Minuto 56 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Longi Hirmas al minut 56, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 282 Minuto 61 (Ocasión por la izquierda): Al minut 61, el Lokomotiv10 va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Stefan Grozev s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.