Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731295112

Amistoso (Int.) 731295112 Información oficial sobre el partido 731295112 en Hattrick

08.05.2024 12:30:00

Manchatoys Alineación oficial del equipo 'Manchatoys' en el partido 2 - 5 GruppoBellaVita Alineación oficial del equipo 'GruppoBellaVita' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Aceptable (6))
Manchatoys Alineación oficial del equipo 'Manchatoys' en el partido 0 - 9 GruppoBellaVita Alineación oficial del equipo 'GruppoBellaVita' en el partido
Tiene suerte 0.14Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 9.25Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Es un cenizo
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Manchatoys

Goles Goles

  • 185 Minuto 26 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 26 minuts, el tirador de faltes del Manchatoys va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Jiří Špáta, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 2 - 1 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): El Manchatoys ho intentava per la dreta per mitjà de Martí Dalí, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 82, José Martínez Tejada de Manchatoys va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

GruppoBellaVita

Goles Goles

  • 173 Minuto 24 (Gol por la derecha): El jugador de GBV Teodoro Horbeña va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 24 amb un gran xut des de la banda dreta.
  • 125 Minuto 25 (Gol evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): Un rebuig desafortunat de 聡 (So) 香川 (Kagawa) va acabar amb la pilota dins la seva pròpia porteria, posant el 1 - 1 al minut 25.
  • 162 Minuto 32 (Gol por la izquierda): 聡 (So) 香川 (Kagawa) va controlar la pilota després d'una genial jugada d'equip per la banda esquerra, i va creuar la pilota davant la inútil estirada del porter, marcant així el 2 - 2 al minut 32.
  • 172 Minuto 47 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de GBV va ser finalitzada des de l'esquerra per Steve Shakespeare al minut 47. Els visitants es posaven per davant del marcador: 2 - 3.
  • 185 Minuto 70 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Simone Nepa, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 2 - 4 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 181 Minuto 81 (Gol por el centro): Al minut 81, Pietro Paolo Balato va augmentar l'avantatge de GBV a 2 - 5 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 17 (Ocasión de falta): Una falta en una zona molt perillosa hauria pogut donar l'avantatge a GBV al minut 17, però el xut de Steve Shakespeare va topar amb la tanca defensiva.
  • 283 Minuto 59 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Simone Nepa, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Simone Nepa va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 15 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Teodoro Horbeña de GBV va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Antonio Piovaccari de GBV es va emportar una amonestació al minut 37 per provocar un rival.