Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731294794

Amistoso (Int., RC) 731294794 Información oficial sobre el partido 731294794 en Hattrick

08.05.2024 12:25:00

Bertu team Alineación oficial del equipo 'Bertu team' en el partido 2 - 1 Denar Klub Alineación oficial del equipo 'Denar Klub' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Bertu team Alineación oficial del equipo 'Bertu team' en el partido 2 - 1 Denar Klub Alineación oficial del equipo 'Denar Klub' en el partido
Tiene un resultado normal 1.97Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.85Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
82,8 % 1,9 % 15,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Bertu team

Goles Goles

  • 118 Minuto 15 (Gol evento especial córner peinado): En Hermenegildo Núñez entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Bertu, un peu providencial d'en Saturio Santaliestra va situar el 1-0 al panell digital.
  • 122 Minuto 70 (Gol por la izquierda): Bertu prenia la batuta de l'encontre al minut 70, quan en Jesús Vilaldach va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 2 - 1 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 51 (Tarjeta roja directa): Al minut 51, Horst-Anton Tschenett de Bertu va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.

Denar Klub

Goles Goles

  • 164 Minuto 31 (Gol de penalti): L'àrbitre va veure una empenta d'un defensor dins de l'àrea. En Žigmund Cabaj de Denar va marcar de penal l'empat al minut 31.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 3 (Ocasión de contra por la izquierda): El Denar va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 3, però en Ryszard Wochal va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 272 Minuto 55 (Ocasión por la izquierda): Al minut 55, un refús desafortunat de Libero Casati, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Kasjan Krystek no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.