Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731294722

Amistoso (Int.) 731294722 Información oficial sobre el partido 731294722 en Hattrick

08.05.2024 20:45:00

Knattspyrnufélag Keflavík Alineación oficial del equipo 'Knattspyrnufélag Keflavík' en el partido 8 - 0 Tinesyde Alineación oficial del equipo 'Tinesyde' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
Knattspyrnufélag Keflavík Alineación oficial del equipo 'Knattspyrnufélag Keflavík' en el partido 7 - 0 Tinesyde Alineación oficial del equipo 'Tinesyde' en el partido
Tiene un poco de suerte 7.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Knattspyrnufélag Keflavík

Goles Goles

  • 122 Minuto 8 (Gol por la izquierda): Knattspyrnufélag, atacant per l'esquerra al minut 8, va aprofitar el magnífic llançament de Svenne Henriksen per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.
  • 133 Minuto 34 (Gol por la derecha): El 2 - 0 va pujar al marcador quan Knattspyrnufélag va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Ásmundur Pálmarsson des de dins de l'àrea.
  • 134 Minuto 39 (Gol de penalti): Knattspyrnufélag va obtenir un penal al minut 39, que va llançar a la perfecció Ásmundur Pálmarsson. 3 - 0 a favor dels locals.
  • 131 Minuto 40 (Gol por el centro): Al minut 40 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Gordon Firmin, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 4 - 0 per a Knattspyrnufélag.
  • 116 Minuto 54 (Gol evento especial rápido + pase): L'espectacular velocitat del llampec Gordon Firmin sempre és una garantia. Al minut 54, una ràpida acció individual seva va permetre al seu company Oddgeir Ljúfsson marcar el 5 - 0 per al Knattspyrnufélag.
  • 132 Minuto 60 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Knattspyrnufélag a 6 - 0. Huginn Einarsson va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 134 Minuto 71 (Gol de penalti): Als 71 minuts de joc, els nois de Knattspyrnufélag van provocar una pena màxima, que va transformar sense problemes Ásmundur Pálmarsson augmentant l'avantatge per als locals: 7 - 0.
  • 130 Minuto 73 (Gol de falta): Al minut 73 en Ásmundur Pálmarsson va xutar una falta amb molta potència i poca col·locació que, no obstant això, va acabar en gol. El 8 - 0 va ser cantat amb especial eufòria per un vell aficionat, que cridava totalment anacrònic "Gooool! Gooool de Señor!".

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): El Knattspyrnufélag ho intentava per la dreta per mitjà de Huginn Einarsson, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 232 Minuto 75 (Ocasión por la izquierda): Passaven 75 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Þorvaldur Haraldsson va rematar alt.
  • 231 Minuto 78 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Ásmundur Pálmarsson. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 12 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 12, Kristmundur Magnússon de Knattspyrnufélag va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Aravo Campdepadrós.
  • 510 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Gordon Firmin de Knattspyrnufélag va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Tinesyde

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 33 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Una hàbil croqueta marca de la casa de Daley Pumphrey va servir per deixar enrere el gegant Régis Candau al minut 33, però el seu xut final va sortir desviat i va colpejar un reporter gràfic als ronyons.