Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731294505

Amistoso (Int., RC) 731294505 Información oficial sobre el partido 731294505 en Hattrick

07.05.2024 19:20:00

Shades & Shadows Alineación oficial del equipo 'Shades & Shadows' en el partido 2 - 4 Panetazos F.C Alineación oficial del equipo 'Panetazos F.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Shades & Shadows Alineación oficial del equipo 'Shades & Shadows' en el partido 0 - 4 Panetazos F.C Alineación oficial del equipo 'Panetazos F.C' en el partido
Tiene suerte 0.22Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.93Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,3 % 0,1 % 99,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Shades & Shadows

Goles Goles

  • 138 Minuto 41 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Tapio Högman va anar directament als peus de Andrea Peiti que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 1 - 1.
  • 104 Minuto 73 (Gol de penalti): Shadows aconseguia el 2 - 3 mitjançant un penal llançat esplèndidament per Riccardo Maria Rizzato al cantó inferior dret de la porteria rival.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Ilie Bîlbă de Shadows es va emportar una amonestació al minut 72 per provocar un rival.

Panetazos F.C

Goles Goles

  • 173 Minuto 32 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Josep Maria Juny va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.
  • 173 Minuto 52 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Ascanio Gajardo va poder marcar tot sol el 1 - 2.
  • 181 Minuto 69 (Gol por el centro): Al minut 69, Utiw Borji va augmentar l'avantatge de Panetazos a 1 - 3 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 137 Minuto 75 (Gol evento especial extremo + rematador): Josep Maria Juny va efectuar una centrada mil·limètrica des de la seva banda al minut 75 de joc. Utiw Borji es va elevar per sobre els rivals i va connectar una rematada de cap impressionant que va significar el 2 - 4. El gol va quedar gravat a la retina de molts aficionats durant una bona temporada.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 26 (Ocasión por la izquierda): Es duien 26 minuts de partit jugats quan Utiw Borji va estar a punt de posar per davant a Panetazos amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Michele Segarizzi va impedir un gol cantat.
  • 282 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Utiw Borji es va quedar sol davant del porter, al minut 37. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 285 Minuto 38 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Panetazos van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Andrés Bologna, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 273 Minuto 50 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 50, quan en Aritz Ezcay va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Josep Maria Juny.