Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731293949

Amistoso (Int., RC) 731293949 Información oficial sobre el partido 731293949 en Hattrick

08.05.2024 15:25:00

Vhelglam Alineación oficial del equipo 'Vhelglam' en el partido 5 - 3 FC Alcalá de Henares Alineación oficial del equipo 'FC Alcalá de Henares' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Vhelglam Alineación oficial del equipo 'Vhelglam' en el partido 4 - 0 FC Alcalá de Henares Alineación oficial del equipo 'FC Alcalá de Henares' en el partido
Tiene un poco de suerte 3.56Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.08Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Vhelglam

Goles Goles

  • 113 Minuto 11 (Gol por la derecha): Els jugadors del Vhelglam amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 11, deixant Désiré Ondendakemi en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 1 - 1.
  • 122 Minuto 12 (Gol por la izquierda): Al minut 12 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 2 - 1. L'autor del gol per a Vhelglam va ser Stephan Boellaard.
  • 132 Minuto 26 (Gol por la izquierda): En Robby Chalmers de Vhelglam va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 3 - 1.
  • 132 Minuto 39 (Gol por la izquierda): Al minut 39, Vhelglam va aconseguir el 4 - 2 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Désiré Ondendakemi, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 131 Minuto 77 (Gol por el centro): Al minut 77 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Theobald Soltekamp, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 5 - 3 per a Vhelglam.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 54 (Ocasión por la izquierda): Al minut 54, Stefan Dyderski gairebé va marcar per a Vhelglam des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 232 Minuto 58 (Ocasión por la izquierda): Passaven 58 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Robby Chalmers va rematar alt.
  • 233 Minuto 62 (Ocasión por la derecha): El Vhelglam ho intentava per la dreta per mitjà de Stephan Boellaard, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 232 Minuto 67 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Stoyan Velchev al minut 67 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan 彭 (Peng) 智宏 (Zhihong) va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

FC Alcalá de Henares

Goles Goles

  • 172 Minuto 6 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de Henares va ser finalitzada des de l'esquerra per Arià Orfila al minut 6. Els visitants es posaven per davant del marcador: 0 - 1.
  • 152 Minuto 36 (Gol por la izquierda): En Alejandro Turano va escurçar diferències al marcador amb un xut amb molta rosca des de l'esquerra que el porter, tot i l'estirada, no va arribar a aturar: 3 - 2.
  • 137 Minuto 51 (Gol evento especial extremo + rematador): Jesús Clivillé va efectuar una centrada mil·limètrica des de la seva banda al minut 51 de joc. Joltoy Tologonov es va elevar per sobre els rivals i va connectar una rematada de cap impressionant que va significar el 4 - 3. El gol va quedar gravat a la retina de molts aficionats durant una bona temporada.