Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731293593

Amistoso (Int.) 731293593 Información oficial sobre el partido 731293593 en Hattrick

08.05.2024 12:30:00

Arsénico Alineación oficial del equipo 'Arsénico' en el partido 2 - 1 Bakonszeg SEA Alineación oficial del equipo 'Bakonszeg SEA' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Arsénico Alineación oficial del equipo 'Arsénico' en el partido 5 - 1 Bakonszeg SEA Alineación oficial del equipo 'Bakonszeg SEA' en el partido
Tiene bastante mala suerte 5.18Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.20Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,7 % 0,2 % 5,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Arsénico

Goles Goles

  • 124 Minuto 9 (Gol de penalti): Després de consultar el monitor del VAR, l'àrbitre va xiular un penal al minut 9 que va permetre a l'equip local marcar el 1 - 0. El porter visitant no hi va tenir res a fer, ja que quan Alexander Andriola llença els penals així, ningú és capaç d'aturar-los.
  • 120 Minuto 89 (Gol de falta): Alexander Andriola va donar a As un avantatge de 2 - 1 amb un magnífic llançament de falta.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 20 (Ocasión por la izquierda): Passaven 20 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Stefano Rivale va rematar alt.
  • 219 Minuto 30 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): En Julen Irigay va poder marcar per a As en un servei de cantonada picat per en Alexander Andriola quan, just en el moment de rematar, va amagar el cap per por que la pilota li fes mal. L'esbroncada de l'entrenador es va sentir des del seient més allunyat de l'estadi.
  • 223 Minuto 55 (Ocasión por la derecha): Al minut 55 es va veure una gran oportunitat per a As per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Julen Irigay, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 222 Minuto 67 (Ocasión por la izquierda): As va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Julen Irigay va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Norbert Csurgó.
  • 221 Minuto 80 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Paco Uña! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 38, Miquel Montanuy de As va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Bakonszeg SEA

Goles Goles

  • 163 Minuto 35 (Gol por la derecha): Al minut 35 del partit, els visitants van empatar el partit en fer el 1 - 1 mitjançant un bon xut de László Korányi que va rematar a porta buida en recollir el rebuig del pal després d'una gran jugada per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 24 (Ocasión por la derecha): Una centrada des de la dreta va deixar a Paolo Federici sol davant la porteria al minut 24, però la seva rematada va ser molt fluixa.
  • 207 Minuto 82 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut increïble de Lajos Szák de Bakonszeg no va ser gol per ben poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 32 (Tarjeta roja directa): Al minut 32, Hüseyin Yamçı de Bakonszeg va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.