Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731293453

Amistoso (Int., RC) 731293453 Información oficial sobre el partido 731293453 en Hattrick

08.05.2024 15:25:00

KROMMSCHOSS NIEDERSCHAEFFOLSHEIM Alineación oficial del equipo 'KROMMSCHOSS NIEDERSCHAEFFOLSHEIM' en el partido 4 - 2 Racing de Michelin Alineación oficial del equipo 'Racing de Michelin' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
KROMMSCHOSS NIEDERSCHAEFFOLSHEIM Alineación oficial del equipo 'KROMMSCHOSS NIEDERSCHAEFFOLSHEIM' en el partido 2 - 0 Racing de Michelin Alineación oficial del equipo 'Racing de Michelin' en el partido
Tiene suerte 1.97Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

KROMMSCHOSS NIEDERSCHAEFFOLSHEIM

Goles Goles

  • 124 Minuto 5 (Gol de penalti): Al minut 5 l'àrbitre va premiar NIEDERSCHAEFFOLSHEI amb un penal, tot i les enèrgiques protestes dels visitants. Rogério da Conceição va enganyar el porter i va fer pujar al marcador el 1 - 0.
  • 187 Minuto 7 (Gol tiro lejano): L'entrenador del NIEDERSCHAEFFOLSHEI va encertar-la al dir als seus jugadors que xutessin de lluny. Al minut 7 va arribar el 2 - 0 quan en António Joaquim Cabeça va xutar des de 30 metres fent botar la pilota just davant del porter, que va tocar la pilota però no va poder evitar el gol.
  • 187 Minuto 14 (Gol tiro lejano): Veient que la defensa rival es tancava a la frontal de l'àrea, l'entrenador del NIEDERSCHAEFFOLSHEI va ordenar que xutessin de lluny així que trobessin un forat. En Yohann Chomat en va prendre bona nota a la xerrada i així va aconseguir el 3 - 0.
  • 187 Minuto 62 (Gol tiro lejano): Era obvi que el NIEDERSCHAEFFOLSHEI volia xutar de lluny quan tinguessin una bona posició, i el minut 62 van aconseguir marcar quan en Adrián Chilla va trobar un forat a la defensa i va sorprendre el porter amb un xut des de 25 metres. 4 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 287 Minuto 3 (Ocasión tiro lejano): Al minut 3 un refús amb el peu d'en Ignacio Paynel va anar a parar als peus del António Joaquim Cabeça que, sense controlar la pilota va xutar a porteria des de 25 metres. La pilota anava a porteria i el porter estava fora de l'àrea, però la pilota va anar a topar a l'esquena de l'àrbitre, que la jugada l'havia enganxat mal col·locat.
  • 231 Minuto 29 (Ocasión por el centro): En Uwe Sangar, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 231 Minuto 63 (Ocasión por el centro): Uwe Sangar una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 63, però una magnífica aturada de Lech Starzyński va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 230 Minuto 86 (Ocasión de falta): Al minut 86, Rogério da Conceição gairebé va augmentar el marcador del seu equip amb un fort xut de falta, però la pilota va sortir a fora per poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Florin Constantinov de NIEDERSCHAEFFOLSHEI amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Racing de Michelin

Goles Goles

  • 115 Minuto 47 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Després de 47 minuts, Raúl del Castillo va superar per velocitat Arild Elven per posar el 3 - 1 al marcador.
  • 138 Minuto 77 (Gol evento especial extremo + rematador): Juan Sivit Gañán estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Héctor Nano va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 4 - 2 al minut 77.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 4 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Michelin va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Juan Sivit Gañán, però el porter rival va fer una gran aturada.