Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731292930

Amistoso (Int.) 731292930 Información oficial sobre el partido 731292930 en Hattrick

08.05.2024 08:45:00

EL Balboa Alineación oficial del equipo 'EL Balboa' en el partido 5 - 1 eŁKaeSiaki Alineación oficial del equipo 'eŁKaeSiaki' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
EL Balboa Alineación oficial del equipo 'EL Balboa' en el partido 6 - 0 eŁKaeSiaki Alineación oficial del equipo 'eŁKaeSiaki' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 6.17Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

EL Balboa

Goles Goles

  • 123 Minuto 23 (Gol por la derecha): Corria el minut 23 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Nilton Lago, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 122 Minuto 66 (Gol por la izquierda): Al minut 66 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 2 - 1. L'autor del gol per a Balboa va ser Santino Gaggero.
  • 131 Minuto 69 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Balboa va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Roko Asanović progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 1.
  • 133 Minuto 76 (Gol por la derecha): Balboa va aconseguir el 4 - 1 quan Roko Asanović va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 185 Minuto 79 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Balboa van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Jurie Jaisri va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 5 - 1 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 24 (Ocasión por el centro): Santino Gaggero una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 24, però una magnífica aturada de Albert Gawroński va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 231 Minuto 32 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Nilton Lago. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 231 Minuto 33 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Jacek Gawor va estar a punt de sentenciar el partit al minut 33, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 231 Minuto 34 (Ocasión por el centro): Al minut 34, Jurie Jaisri gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Albert Gawroński va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 232 Minuto 50 (Ocasión por la izquierda): Al minut 50, Jurie Jaisri gairebé va marcar per a Balboa des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

eŁKaeSiaki

Goles Goles

  • 115 Minuto 65 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Després de 65 minuts, Zbigniew Gebel va superar per velocitat Zoran Potnar per posar el 1 - 1 al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Karol Sobczyk de ŁKS Łomża va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.