Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731292872

Amistoso (Int.) 731292872 Información oficial sobre el partido 731292872 en Hattrick

07.05.2024 18:30:00

Union Dirschau Alineación oficial del equipo 'Union Dirschau' en el partido 2 - 1 Zoneplay CF Alineación oficial del equipo 'Zoneplay CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Union Dirschau Alineación oficial del equipo 'Union Dirschau' en el partido 2 - 1 Zoneplay CF Alineación oficial del equipo 'Zoneplay CF' en el partido
Tiene un resultado normal 2.18Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.17Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
72,7 % 6,3 % 21,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Union Dirschau

Goles Goles

  • 115 Minuto 73 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Dacian Noje no va poder aturar Steffen Nembhard de Dirschau, que va penetrar a l'àrea rival per velocitat i va marcar al minut 73 el 1 - 1.
  • 122 Minuto 77 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Dirschau contenien la respiració mentre en Marc Mezera s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 2 - 1 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 30 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Marc Mezera va estar a punt d'avançar els locals al minut 30 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 71 (Tarjeta roja directa): Després que el VAR revises una entrada a destemps de Bruno Pinsolitsch, el jugador de Dirschau va ser expulsat al minut 71.

Zoneplay CF

Goles Goles

  • 171 Minuto 41 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 41, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Ulisse Dürig es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 20 (Ocasión por la izquierda): Orlando O’Sullivan, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 20 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 271 Minuto 39 (Ocasión por el centro): Orlando O’Sullivan va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 39, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Damir Obušković va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 272 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): Al minut 40, un refús desafortunat de Damir Obušković, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Orlando O’Sullivan no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 218 Minuto 64 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Lucian Beizadea va entorpir al marcador d'en Walter De Decker per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 282 Minuto 65 (Ocasión por la izquierda): Al minut 65, el Zoneplay va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Orlando O’Sullivan s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.
  • 271 Minuto 74 (Ocasión por el centro): Zoneplay va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 74, quan Walter De Decker va quedar-se sol davant el porter Damir Obušković, però aquest va poder aturar el xut.
  • 263 Minuto 80 (Ocasión por la derecha): Marcin Światowski va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Orlando O’Sullivan de Zoneplay va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.