Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731292853

Amistoso (Int.) 731292853 Información oficial sobre el partido 731292853 en Hattrick

08.05.2024 12:30:00

C.F. Moreruela Alineación oficial del equipo 'C.F. Moreruela' en el partido 5 - 1 SC Rätschä Alineación oficial del equipo 'SC Rätschä' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
C.F. Moreruela Alineación oficial del equipo 'C.F. Moreruela' en el partido 5 - 2 SC Rätschä Alineación oficial del equipo 'SC Rätschä' en el partido
Tiene un resultado normal 4.76Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.29Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
78,4 % 3,5 % 18,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.F. Moreruela

Goles Goles

  • 123 Minuto 15 (Gol por la derecha): Passats 15 minuts, Mauricio Azpilicueta, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. Moreruela es posava per davant!
  • 133 Minuto 23 (Gol por la derecha): Moreruela va aconseguir el 2 - 0 quan Pablo Gualba va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 132 Minuto 57 (Gol por la izquierda): Moreruela va augmentar la diferència quan Eduardo Ucieda no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 3 - 1.
  • 131 Minuto 67 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Pablo Gualba va aprofitar per marcar el 4 - 1 a plaer.
  • 131 Minuto 73 (Gol por el centro): Al minut 73 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Iñigo Luna, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 5 - 1 per a Moreruela.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 14 (Ocasión por el centro): En Eduardo Ucieda va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Moreruela se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 231 Minuto 32 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Salva Puigibet va estar a punt de sentenciar el partit al minut 32, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

SC Rätschä

Goles Goles

  • 154 Minuto 33 (Gol de penalti): El jugador de Rätschä Felipe Giacomello va anotar des dels 11 metres al minut 33, posant el 2 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 251 Minuto 28 (Ocasión por el centro): En Mauricio Carmona va intentar una incursió pel centre de l'atac que va finalitzar amb un xut massa fluix, fàcil per en Joaquín Peñalver.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 65 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Toni Elflein de Rätschä va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 74, Felipe Giacomello de Rätschä va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.