Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731292677

Amistoso (Int.) 731292677 Información oficial sobre el partido 731292677 en Hattrick

07.05.2024 18:30:00

Eastside F.C. Alineación oficial del equipo 'Eastside F.C.' en el partido 1 - 5 Asthmatico Helsinki Alineación oficial del equipo 'Asthmatico Helsinki' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Eastside F.C. Alineación oficial del equipo 'Eastside F.C.' en el partido 1 - 4 Asthmatico Helsinki Alineación oficial del equipo 'Asthmatico Helsinki' en el partido
Tiene un resultado normal 0.65Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.37Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,2 % 0,1 % 97,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Eastside F.C.

Goles Goles

  • 104 Minuto 81 (Gol de penalti): Al minut 81, l'àrbitre va xiular una pena màxima pels locals, que Norberto Capellino va llançar amb molta seguretat per reduir l'avantatge dels visitants a 1 - 5.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 5 (Ocasión por la derecha): EFC per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 5, quan Riku Mikkonen va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.

Asthmatico Helsinki

Goles Goles

  • 171 Minuto 18 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Christer Pelin que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a AsHel.
  • 183 Minuto 33 (Gol por la derecha): Djimy Blaise va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 2 per als visitants.
  • 183 Minuto 42 (Gol por la derecha): Al minut 42, AsHel va augmentar el seu avantatge a 0 - 3, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Christer Pelin, amb un xut sec des de la dreta.
  • 182 Minuto 44 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 44 de partit va donar a AsHel l'avantatge per 0 - 4. Eckhard Burkhart en va ser l'anotador.
  • 181 Minuto 67 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Heikki Piispa de AsHel l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 5 al minut 67 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 280 Minuto 69 (Ocasión de falta): Stefan Pasieczny va mantenir els locals dins del partit quan va aconseguir aturar una falta directa de Mixu Änkilä que anava dirigida a l'arrel del pal esquerre de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en William Youngberg.
  • 510 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Christer Pelin de AsHel va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Alexandre Gama de AsHel es va emportar una amonestació al minut 70 per provocar un rival.