Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731292477

Amistoso (Int.) 731292477 Información oficial sobre el partido 731292477 en Hattrick

08.05.2024 17:20:00

caileans hooligans Alineación oficial del equipo 'caileans hooligans' en el partido 1 - 3 Borussia Glauchau Alineación oficial del equipo 'Borussia Glauchau' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
caileans hooligans Alineación oficial del equipo 'caileans hooligans' en el partido 0 - 2 Borussia Glauchau Alineación oficial del equipo 'Borussia Glauchau' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.25Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.70Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,1 % 0,1 % 97,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

caileans hooligans

Goles Goles

  • 122 Minuto 28 (Gol por la izquierda): Al minut 28 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a hooligans va ser Pierre Wortelboer.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Alain Daane de hooligans va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Borussia Glauchau

Goles Goles

  • 115 Minuto 40 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Als 40 minuts de joc, Michelangelo Lo Bianco, corrent com un esperitat, superà primer Alain Daane per velocitat, i després el porter posant el 1 - 1 al panell. Mare de Déu, quina gambada!
  • 174 Minuto 52 (Gol de penalti): Quan passaven 52 minuts, un jugador de l'equip local va fer una entrada a destemps a un jugador del BorussiaGC. En Bernd Baruch va executar el penal sense posar-se nerviós. Els visitants s'avançaven 1 - 2.
  • 181 Minuto 66 (Gol por el centro): Al minut 66, Michelangelo Lo Bianco va augmentar l'avantatge de BorussiaGC a 1 - 3 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 8 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del BorussiaGC van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Milan Aćimović, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 271 Minuto 14 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Milan Aćimović que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 287 Minuto 29 (Ocasión tiro lejano): Al minut 29 un refús amb el peu d'en Leen Lagerweij va anar a parar als peus del Bernd Baruch que, sense controlar la pilota va xutar a porteria des de 25 metres. La pilota anava a porteria i el porter estava fora de l'àrea, però la pilota va anar a topar a l'esquena de l'àrbitre, que la jugada l'havia enganxat mal col·locat.
  • 262 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): BorussiaGC va estar a punt d'empatar al 34 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Alex Weidekamp que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.
  • 287 Minuto 37 (Ocasión tiro lejano): Els jugadors de BorussiaGC tenien molt clar que la tàctica a utilitzar era la dels xuts llunyans. En Christian-Andreas Niedermühlbichler ho va intentar al minut 37 des de 30 metres però la pilota va arribar a les mans del porter sense gaire força.
  • 271 Minuto 41 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Bernd Baruch ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 285 Minuto 78 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del hooligans. La jugada d'estratègia del BorussiaGC per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Voldemar Peller va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.