Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731291801

Amistoso (Int.) 731291801 Información oficial sobre el partido 731291801 en Hattrick

08.05.2024 12:30:00

Sergei Club Alineación oficial del equipo 'Sergei Club' en el partido 1 - 1 FC Galanos Alineación oficial del equipo 'FC Galanos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Sergei Club Alineación oficial del equipo 'Sergei Club' en el partido 1 - 0 FC Galanos Alineación oficial del equipo 'FC Galanos' en el partido
Tiene un resultado normal 1.33Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.31Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,5 % 0,2 % 5,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sergei Club

Goles Goles

  • 114 Minuto 84 (Gol de penalti): Al minut 84, l'àrbitre va xiular un penal polèmic a l'àrea visitant, potser pressionat pel públic. Riccardo Angerilli no va tenir problemes per marcar el penal i així empatar el partit: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 67 (Ocasión por la izquierda): Sergei va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 67 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Riccardo Angerilli ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 58 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Önder Alpkan.

FC Galanos

Goles Goles

  • 140 Minuto 68 (Gol de contra de falta): Per efectes de la pressió exercida, el Galanos va poder sortir ràpidament al contraatac. Els defensors van fer el possible per aturar-lo i van fer una falta a la frontal. Però va ser pitjor el remei que la malaltia, ja que el tir lliure directe el va transformar en gol en Florian Schrock aconseguint el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 5 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Galanos sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Gianvito Mazzarella, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 5 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 286 Minuto 82 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): La pressió va fer l'efecte desitjat per l'entrenador de Galanos, que van sortir immediatament al contraatac. No obstant això, una coça al genoll de Jean-Rémy Fidelin va servir per aturar el joc. Ell mateix, va posar en joc la pilota centrant-la a l'interior de l'àrea petita, però el porter va sortir amb els punys i va enviar la pilota lluny de la zona perillosa.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 57 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Ursin Sauder de Galanos va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.