Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731291734

Amistoso (Int.) 731291734 Información oficial sobre el partido 731291734 en Hattrick

08.05.2024 12:30:00

Cantimbencs FC Alineación oficial del equipo 'Cantimbencs FC' en el partido 1 - 1 ITELEKTRONIK PŁOCK Alineación oficial del equipo 'ITELEKTRONIK PŁOCK' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Cantimbencs FC Alineación oficial del equipo 'Cantimbencs FC' en el partido 0 - 2 ITELEKTRONIK PŁOCK Alineación oficial del equipo 'ITELEKTRONIK PŁOCK' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.15Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.17Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,5 % 0,1 % 99,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Cantimbencs FC

Goles Goles

  • 141 Minuto 72 (Gol de contra por el centro): Cantimbencs sabia com jugar al contraatac, i al minut 72, Alfonso Valle Martínez va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 24 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Cantimbencs sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Óscar Palomeque, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 24 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 242 Minuto 30 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 30 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Nicomedes Barragáns, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.

ITELEKTRONIK PŁOCK

Goles Goles

  • 162 Minuto 75 (Gol por la izquierda): Marcjan Naskręt va controlar la pilota després d'una genial jugada d'equip per la banda esquerra, i va creuar la pilota davant la inútil estirada del porter, marcant així el 1 - 1 al minut 75.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 23 (Ocasión por la derecha): Alan Kuźnik de ITELEKTRONIK, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 23, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 272 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): Ludwik Mikunda, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 29 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 285 Minuto 33 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Cantimbencs. La jugada d'estratègia del ITELEKTRONIK per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Alan Kuźnik va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 272 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): Es duien 35 minuts de partit jugats quan Dariusz Kmieć va estar a punt de posar per davant a ITELEKTRONIK amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Ernesto Pablos va impedir un gol cantat.
  • 272 Minuto 54 (Ocasión por la izquierda): Wacław Kazuch va marcar al minut 54 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 273 Minuto 71 (Ocasión por la derecha): ITELEKTRONIK va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Ernesto Pablos va desviar el xut final de Marcjan Naskręt després d'una sèrie de rebots i molta confusió.