Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731291214

Amistoso (Int., RC) 731291214 Información oficial sobre el partido 731291214 en Hattrick

07.05.2024 19:25:00

FK ZILINA Alineación oficial del equipo 'FK ZILINA' en el partido 0 - 3 Yeteam S.A.D. Alineación oficial del equipo 'Yeteam S.A.D.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
FK ZILINA Alineación oficial del equipo 'FK ZILINA' en el partido 0 - 4 Yeteam S.A.D. Alineación oficial del equipo 'Yeteam S.A.D.' en el partido
Tiene un resultado normal 0.10Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.81Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FK ZILINA

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 44 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Kaspars Lutriņš, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 285 Minuto 76 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de ZILINA la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.

Yeteam S.A.D.

Goles Goles

  • 171 Minuto 42 (Gol por el centro): Amb 42 minuts jugats, Kas Gijsbertsen de Yeteam va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.
  • 181 Minuto 67 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Kimetz Zumeaga de Yeteam l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 2 al minut 67 de partit.
  • 181 Minuto 70 (Gol por el centro): Adrián Gutiérrez va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 70, i va fer pujar el 0 - 3 per a Yeteam.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): Xisco Gussinyer de Yeteam, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 33, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 271 Minuto 41 (Ocasión por el centro): Al minut 41 de partit, Adrián Gutiérrez quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 281 Minuto 43 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Adrián Gutiérrez va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 218 Minuto 60 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Kimetz Zumeaga va entorpir al marcador d'en Miguel Ángel Tarruella per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 239 Minuto 69 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Un fantàstic control de Adrián Gutiérrez va deixar a Richard Servitá assegut a terra però no va acabar en gol, ja que el porter va realitzar una fantàstica intervenció.
  • 282 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): Al minut 78 Thibaut Prunier va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Nicklas Riechs, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.