Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731291071

Amistoso (Int.) 731291071 Información oficial sobre el partido 731291071 en Hattrick

08.05.2024 12:30:00

Corazón Burguillano CD Alineación oficial del equipo 'Corazón Burguillano CD' en el partido 4 - 0 Binili Învinge Alineación oficial del equipo 'Binili Învinge' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Corazón Burguillano CD Alineación oficial del equipo 'Corazón Burguillano CD' en el partido 3 - 1 Binili Învinge Alineación oficial del equipo 'Binili Învinge' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.81Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.87Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
90,8 % 0,5 % 8,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Corazón Burguillano CD

Goles Goles

  • 122 Minuto 38 (Gol por la izquierda): Al minut 38 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a Burgui va ser Arsentiy Gavrilenkov.
  • 132 Minuto 39 (Gol por la izquierda): Al minut 39, Burgui va aconseguir el 2 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Óscar Recarte, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 142 Minuto 64 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Endika Zurikoain de Burgui va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 3 - 0 al marcador.
  • 138 Minuto 71 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Miguel Pío infante arribés a peus de Jesús Rendueles, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a Burgui el 4 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 26 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Per tal d'evitar un contraatac perillós, l'encarregat del material va sortir corrents des de la banqueta i va enviar la pilota a la graderia. L'àrbitre, tal com marca el reglament, el va expulsar i va assenyalar tir lliure indirecte. En Endika Zurikoain va demostrar no saber-se el reglament, ja que va marcar fent un xut directe. L'àrbitre, que tenia la mà alçada marcant tir lliure indirecte, va anular el gol.
  • 241 Minuto 78 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Burgui va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Adam Szoplik, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 233 Minuto 80 (Ocasión por la derecha): Al minut 80 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Adam Szoplik de Burgui va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Binili Învinge

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 74 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Janne Marklund va fer una ràpida incursió per banda. El seu centre el va rematar en Răzvan-Paul Petruşan, sol al punt de penal, però va fer misto i la jugada va acabar en res.