Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731290911

Amistoso (Int.) 731290911 Información oficial sobre el partido 731290911 en Hattrick

08.05.2024 20:00:00

Ponababa FC Alineación oficial del equipo 'Ponababa FC' en el partido 2 - 3 San Viator F.C. Alineación oficial del equipo 'San Viator F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Ponababa FC Alineación oficial del equipo 'Ponababa FC' en el partido 0 - 1 San Viator F.C. Alineación oficial del equipo 'San Viator F.C.' en el partido
Tiene suerte 0.15Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,0 % 0,1 % 98,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Ponababa FC

Goles Goles

  • 102 Minuto 74 (Gol por la izquierda): No va ser fàcil, però els jugadors de Ponababa van trenar una bona jugada per l'esquerra que va deixar en Peter Olsson en un favorable u contra u amb el porter visitant, que no va poder evitar que es reduís la diferència de gols a 1 - 3.
  • 103 Minuto 78 (Gol por la derecha): Passava el minut 78 del matx, quan l'atent Hjalmar Silfwertorp va controlar una pilota llarga per la banda dreta i la va enfonsar a la xarxa sense contemplacions. 2 - 3, el marcador s'ajustava gràcies a aquesta acció.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 21 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Ponababa van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Momperi Lukwasa va sortir desviat a la dreta de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Dway Ko Myint Tun de Ponababa la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Hjalmar Silfwertorp de Ponababa va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

San Viator F.C.

Goles Goles

  • 171 Minuto 3 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 3, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Karsten Wasteels es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 180 Minuto 32 (Gol de falta): El porter local va fer l'estàtua i la falta xutada per Trương Ðức Ân de Viator va entrar per l'escaire. El marcador es posava 0 - 2 per als visitants al minut 32.
  • 118 Minuto 34 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 34, José María Enríquez va pentinar un córner cap al segon pal que Jesús Bernabeu va rematar a gol completament sol, marcant així el 0 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 209 Minuto 12 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Però en què devia estar pensant Trương Ðức Ân? Un error clamorós seu va donar a Göran Danielsson una magnífica oportunitat de marcar. Al final, però, tot va acabar en un ensurt, ja que el seu xut va sortir desviat.
  • 209 Minuto 31 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Els companys de Trương Ðức Ân van haver de treure-li les castanyes del foc ja que aquest va voler driblar en Momperi Lukwasa a dins de la seva pròpia àrea. Com que va perdre la pilota, els companys van haver de córrer per esmenar l'error i robar la pilota un altre cop.