Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731290445

Amistoso (Int., RC) 731290445 Información oficial sobre el partido 731290445 en Hattrick

08.05.2024 12:25:00

Forofines Alineación oficial del equipo 'Forofines' en el partido 4 - 2 Marabunta FC Alineación oficial del equipo 'Marabunta FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Forofines Alineación oficial del equipo 'Forofines' en el partido 3 - 3 Marabunta FC Alineación oficial del equipo 'Marabunta FC' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.88Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.56Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
36,2 % 35,2 % 28,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Forofines

Goles Goles

  • 103 Minuto 84 (Gol por la derecha): L'afició local es va animar quan Mario Curco va guanyar la partida al porter rival amb una rematada després d'una centrada des de la dreta, que permetia als locals de reduir diferències: 1 - 2.
  • 113 Minuto 87 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al Forofines una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En David Olmo Villa, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 2 - 2. Tot això passava al minut 87.
  • 123 Minuto 88 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 3 - 2 al minut 88 gràcies a la jugada de Pepe Tejera, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 132 Minuto 89 (Gol por la izquierda): Forofines va augmentar la diferència quan Reinaldo Valdeón no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 4 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 5 (Ocasión por la izquierda): En Juan Sevilla va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 213 Minuto 7 (Ocasión por la derecha): Reinaldo Valdeón de Forofines va intentar batre la porteria rival al minut 7 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.
  • 211 Minuto 35 (Ocasión por el centro): Al minut 35, Juan Sevilla quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.
  • 211 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Forofines enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 18, Juan Sevilla de Forofines va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Mario Curco de Forofines la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Ricard Maria Duocastella.

Marabunta FC

Goles Goles

  • 190 Minuto 6 (Gol de falta): En Alfredo Oscar Bonvicino va recuperar la pilota i, tal com si fos rugbi, va anar avançant fins a marcar el 0-1.
  • 185 Minuto 72 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 72 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Marabunta. A fi d'aconseguir el 0 - 2, van tocar-la en curt per tal que Leopoldo Bocci xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 8 (Ocasión de contra de falta): Marabunta van dur a terme molts contraatacs perillosos, com per exemple el del minut 8 que va acabar amb una falta; el xut posterior de David Joyce no va ser gens encertat.
  • 218 Minuto 33 (Ocasión evento especial córner peinado): Leopoldo Bocci hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Andrey Korostelin havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.