Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731288968

Amistoso 731288968 Información oficial sobre el partido 731288968 en Hattrick

08.05.2024 12:05:00

Anduriña S.D. Alineación oficial del equipo 'Anduriña S.D.' en el partido 5 - 0 STP Alineación oficial del equipo 'STP' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Anduriña S.D. Alineación oficial del equipo 'Anduriña S.D.' en el partido 5 - 1 STP Alineación oficial del equipo 'STP' en el partido
Tiene un resultado normal 5.13Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.79Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,6 % 0,1 % 2,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Anduriña S.D.

Goles Goles

  • 123 Minuto 28 (Gol por la derecha): El jugador Ewoud Bant de AnduriñaSD, després de 28 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 133 Minuto 53 (Gol por la derecha): El 2 - 0 va pujar al marcador quan AnduriñaSD va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Estanislau Leonelli des de dins de l'àrea.
  • 133 Minuto 62 (Gol por la derecha): AnduriñaSD va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Dylan Carter va poder fer el 3 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 131 Minuto 70 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de AnduriñaSD pel centre va donar un gran resultat: el gol de Estanislau Leonelli va posar el 4 - 0 al marcador.
  • 132 Minuto 79 (Gol por la izquierda): En Alfredo Puch de AnduriñaSD va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 5 - 0.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 26, Adrien Mérieux de AnduriñaSD va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

STP

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 25 (Ocasión de falta): En Antonio Urigarri va xutar una falta al centre de la porteria amb molta potència, al minut 25. El porter va reaccionar com va poder i per desviar la pilota va utilitzar el colze a l'estil "Zamorana".
  • 237 Minuto 50 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Mauro González Andía estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Josep Maria Tantinyà, als 50 minuts, va fallar per ben poc.
  • 285 Minuto 77 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Rodrigo Escorón, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 22 (Tarjeta roja directa): Al minut 22, Juan Antón Giginta de STP va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.