Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731288854

Amistoso (Int.) 731288854 Información oficial sobre el partido 731288854 en Hattrick

08.05.2024 12:30:00

FC Mollet UE Alineación oficial del equipo 'FC Mollet UE' en el partido 0 - 5 Nordre Trysil Idrettslag Alineación oficial del equipo 'Nordre Trysil Idrettslag' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
FC Mollet UE Alineación oficial del equipo 'FC Mollet UE' en el partido 0 - 7 Nordre Trysil Idrettslag Alineación oficial del equipo 'Nordre Trysil Idrettslag' en el partido
Tiene un resultado normal 0.06Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 7.28Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Mollet UE

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Aitor Mijara de Mollet la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Nordre Trysil Idrettslag

Goles Goles

  • 174 Minuto 36 (Gol de penalti): Quan passaven 36 minuts, un jugador de l'equip local va fer una entrada a destemps a un jugador del NTI. En Nikolay Lien va executar el penal sense posar-se nerviós. Els visitants s'avançaven 0 - 1.
  • 184 Minuto 37 (Gol de penalti): Al minut 37 l'àrbitre va xiular un penal per una mà dins l'àrea. Nikolay Lien va enviar el seu xut al fons de la porteria: 0 - 2.
  • 184 Minuto 38 (Gol de penalti): Al minut 38 de partit, l'àrbitre va xiular un penal molt dubtós a favor de NTI, fet que va motivar una allau de protestes dels jugadors de l'equip de casa. Finalment el penal es va xutar i Nikolay Lien va aconseguir augmentar l'avantatge dels visitants a 0 - 3.
  • 182 Minuto 39 (Gol por la izquierda): Al minut 39, els visitants es van col·locar 0 - 4 per sobre quan Hikmat Sajid va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 185 Minuto 82 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 82 minuts, el tirador de faltes del NTI va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Ole Daniel Tennøe, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 0 - 5 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 4 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després del minut 4 en Ole Daniel Tennøe ja no es va atrevir a tornar a cridar perquè li passessin la pilota: una jugada individual molt ràpida d'en Svenn Arneberg el va deixar sol, però la va espifiar d'una manera vergonyosa.
  • 271 Minuto 23 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Hikmat Sajid ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 290 Minuto 23 (Ocasión de falta): En Hikmat Sajid s'introduí entre dos defensors, que van quedar fora d'opcions de robar la pilota en unes dècimes de segon. Però després no va ser capaç de materialitzar el gol.
  • 281 Minuto 48 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Klas Dahlborn. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 281 Minuto 62 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Rudolf Nygård després de 62 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Rupert van der Branden va poder desviar-lo a córner.
  • 281 Minuto 75 (Ocasión por el centro): Al minut 75 de partit, Bjørn Sandve va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 283 Minuto 90 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Bjørn Sandve, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Bjørn Sandve va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 48 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Hikmat Sajid de NTI va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 54 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 54, Ole Daniel Tennøe de NTI va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.