Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731288241

Amistoso (Int.) 731288241 Información oficial sobre el partido 731288241 en Hattrick

09.05.2024 03:00:00

Pasión Tatengue F.C. Alineación oficial del equipo 'Pasión Tatengue F.C.' en el partido 4 - 2 L4HERMANAS Alineación oficial del equipo 'L4HERMANAS' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Pasión Tatengue F.C. Alineación oficial del equipo 'Pasión Tatengue F.C.' en el partido 4 - 0 L4HERMANAS Alineación oficial del equipo 'L4HERMANAS' en el partido
Tiene un resultado normal 3.95Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.37Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,1 % 0,1 % 0,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Pasión Tatengue F.C.

Goles Goles

  • 137 Minuto 4 (Gol evento especial extremo + rematador): Hugo Oscar Gasparín va efectuar una centrada mil·limètrica des de la seva banda al minut 4 de joc. Dante Brizuela es va elevar per sobre els rivals i va connectar una rematada de cap impressionant que va significar el 1 - 0. El gol va quedar gravat a la retina de molts aficionats durant una bona temporada.
  • 121 Minuto 55 (Gol por el centro): Al minut 55 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Gregorio Petter ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Pasión es posava per davant 2 a 1.
  • 131 Minuto 85 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Aleksey Plokhotnyuk es va introduir dins la defensa central al minut 85, i va aconseguir el 3 - 1 davant la cridòria del públic.
  • 131 Minuto 89 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Pasión va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Aleksey Plokhotnyuk progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 4 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 6 (Ocasión por la derecha): El jugador local Mauro Debenedetto per poc que no incrementa el marcador al minut 6. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Rafaël Mollet va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 232 Minuto 10 (Ocasión por la izquierda): Al minut 10, Hugo Oscar Gasparín gairebé va marcar per a Pasión des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 206 Minuto 50 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Al minut 50, tothom va saber perquè en Carlos Desiderio Bolaño era considerat un jugador imprevisible: Va voler treure ràpidament un servei de banda a l'esquena d'un rival per recollir el rebot i encarar al porter. Li va sortir bé però el porter li va desviar a córner el xut.
  • 235 Minuto 88 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): En Martín Andrés Piatti, fent gala de la seva experiència contrastada, es va quedar darrere del porter per robar-li la pilota si la deixava sobre la gespa per xutar. Quan el porter ho estava a punt de fer, el públic va començar a murmurar i el porter se'n va adonar.
  • 231 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Diego Alejandro Paz una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 89, però una magnífica aturada de Rafaël Mollet va mantenir l'equip visitant dins del partit.

L4HERMANAS

Goles Goles

  • 160 Minuto 26 (Gol de falta): José Javier Velasco va empatar per a L4HERMANAS, posant el marcador a 1 - 1, amb un magnífic xut de falta que va entrar per l'escaire.
  • 151 Minuto 87 (Gol por el centro): Un mica després, Bezhan Sturua de L4HERMANAS va reduir fàcilment l'avantatge local a 3 - 2, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 65 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Thoralf Alfeld de L4HERMANAS va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.