Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731287138

Amistoso (Int., RC) 731287138 Información oficial sobre el partido 731287138 en Hattrick

08.05.2024 12:25:00

F.C SIFONES Alineación oficial del equipo 'F.C SIFONES' en el partido 0 - 1 FC Rapid Paradox Alineación oficial del equipo 'FC Rapid Paradox' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
F.C SIFONES Alineación oficial del equipo 'F.C SIFONES' en el partido 1 - 0 FC Rapid Paradox Alineación oficial del equipo 'FC Rapid Paradox' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.48Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.14Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,0 % 0,1 % 0,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C SIFONES

Ocasiones Ocasiones

  • 235 Minuto 73 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): En Vitali Fleischner, fent gala de la seva experiència contrastada, es va quedar darrere del porter per robar-li la pilota si la deixava sobre la gespa per xutar. Quan el porter ho estava a punt de fer, el públic va començar a murmurar i el porter se'n va adonar.
  • 222 Minuto 116 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 116 per blocar una centrada d'en Joshua Brütsch va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de SIFONES.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Ionuţ-Alex Surdea es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 121 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Wilhelm-Leo Bintringer va xutar fora per a SIFONES, el marcador es va quedar igual: 0 - 0, ja es veia a venir!
  • 058 Minuto 123 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de SIFONES Ionuţ-Alex Surdea, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Christoph Klauz. El marcador continuava 0 - 0.
  • 058 Minuto 125 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Jani Nivala de SIFONES va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 059 Minuto 127 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de SIFONES Nicholas Godvin va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.
  • 058 Minuto 129 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Abel Laruelle de SIFONES va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.

FC Rapid Paradox

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 27 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Rapid Il S va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Şadi Okandan, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 287 Minuto 68 (Ocasión tiro lejano): El Rapid Il S se centrava a trobar opcions llunyanes de tir. En el minut 68, en Adrian-Bogdan Nedelescu va xutar amb una força increïble, però la pilota va anar a parar al cap d'un venedor de branques regalèssia.
  • 237 Minuto 76 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Ernesto Rosado va fer una magnífica centrada, però la rematada de Cătălin Ianc va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 113 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Ernesto Rosado.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 122 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Rapid Il S, Cristi Conţeanu, col·locà la pilota just a les mans d'en Abel Laruelle. El marcador: 0 - 0.
  • 058 Minuto 124 (Penalti fallado (nervioso)): Horia Coadă de Rapid Il S va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 0 - 0.
  • 058 Minuto 126 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Rapid Il S, Răzvan Tătărăscu, col·locà la pilota just a les mans d'en Abel Laruelle. El marcador: 0 - 0.
  • 058 Minuto 128 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Şadi Okandan va xutar fora per a Rapid Il S, el marcador es va quedar igual: 0 - 0, ja es veia a venir!
  • 057 Minuto 130 (Penalti marcado (nervioso)): A en Titel Bălaşa de Rapid Il S li va sortir un xut ras, fluix i pel centre... que va acabar passant per sota les cames d'en Abel Laruelle posant el 0 - 1 a l'electrònic.