Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731286791

Amistoso (Int.) 731286791 Información oficial sobre el partido 731286791 en Hattrick

08.05.2024 10:00:00

CSA.STEAUA BUCURESTI Alineación oficial del equipo 'CSA.STEAUA BUCURESTI' en el partido 4 - 2 Club Almagro Alineación oficial del equipo 'Club Almagro' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
CSA.STEAUA BUCURESTI Alineación oficial del equipo 'CSA.STEAUA BUCURESTI' en el partido 6 - 0 Club Almagro Alineación oficial del equipo 'Club Almagro' en el partido
Tiene mala suerte 6.04Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.37Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,1 % 0,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CSA.STEAUA BUCURESTI

Goles Goles

  • 120 Minuto 16 (Gol de falta): Després del xut d'una falta a la frontal de l'àrea, l'esclat d'alegria a les grades del minut 16, indicava inequívocament que en Arnoud Mual va saber trobar la xarxa rival. CSA.STEAUA desfeia l'equilibri: 1 a 0.
  • 132 Minuto 26 (Gol por la izquierda): CSA.STEAUA va augmentar la diferència quan Sure Yadav no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 2 - 0.
  • 131 Minuto 53 (Gol por el centro): Al minut 53 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Jakub Bartoszewicz, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 3 - 1 per a CSA.STEAUA.
  • 134 Minuto 63 (Gol de penalti): CSA.STEAUA va obtenir un penal al minut 63, que va llançar a la perfecció Arnoud Mual. 4 - 2 a favor dels locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 19 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Sure Yadav va superar els defenses rivals per velocitat al minut 19 i podria haver marcat si el porter no hagués fet una gran aturada.
  • 230 Minuto 31 (Ocasión de falta): En Arnoud Mual es disposava a llançar una falta perillosa per l'equip local. El públic l'aplaudia, primer lentament i a poc a poc augmentant el ritme, abans del llançament; i el xiulava just després per haver xutat tan desviat.
  • 232 Minuto 47 (Ocasión por la izquierda): Passaven 47 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Sure Yadav va rematar alt.
  • 233 Minuto 62 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Sure Yadav va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 231 Minuto 64 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Jakub Bartoszewicz va estar a punt de sentenciar el partit al minut 64, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 30, Christian Pozzetto de CSA.STEAUA va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 50 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Casper Ndunge es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Club Almagro

Goles Goles

  • 151 Minuto 34 (Gol por el centro): Al minut 34 els aficionats de Almagro van tornar a tenir esperances de guanyar el partit, perquè en Elias Dicker va anotar el 2 - 1 amb un xut des de la mitja lluna que va anar ajustat al pal dret.
  • 115 Minuto 55 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Silas Colby no va poder aturar Veselin Labović de Almagro, que va penetrar a l'àrea rival per velocitat i va marcar al minut 55 el 3 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): El Almagro creava perill des de la dreta al minut 35, però en Noa Thorstensson, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Shawn Clift desviant la pilota a servei de cantonada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 17 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Elias Dicker de Almagro amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.