Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731285870

Amistoso (Int.) 731285870 Información oficial sobre el partido 731285870 en Hattrick

08.05.2024 12:30:00

Los Piratas Del Mediterraneo Alineación oficial del equipo 'Los Piratas Del Mediterraneo' en el partido 1 - 7 Guaxinins Bêbados Alineación oficial del equipo 'Guaxinins Bêbados' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Brillante (11))
Los Piratas Del Mediterraneo Alineación oficial del equipo 'Los Piratas Del Mediterraneo' en el partido 0 - 8 Guaxinins Bêbados Alineación oficial del equipo 'Guaxinins Bêbados' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.03Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 8.12Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los Piratas Del Mediterraneo

Goles Goles

  • 111 Minuto 17 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en José Bustos Gisbert va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. Mediterraneo empatava el partit, 1 a 1, al minut 17.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 14 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Barna Ábrahám de Mediterraneo va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Guaxinins Bêbados

Goles Goles

  • 173 Minuto 4 (Gol por la derecha): Al minut 4 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de Martin Doma que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 137 Minuto 20 (Gol evento especial extremo + rematador): Amb una precisió quirúrgica, la magnífica centrada de Diamantino Loureiro va anar a parar al cap de Nyack Thebe que va demostrar que és un mestre rematant de cap i va anotar així per a Guaxinins el 1 - 2.
  • 183 Minuto 59 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 59, Guaxinins va augmentar el seu avantatge a 1 - 3, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Diamantino Loureiro.
  • 185 Minuto 64 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Mediterraneo. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Raúl Bartels la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Guaxinins es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 1 - 4 arribava al minut 64.
  • 181 Minuto 68 (Gol por el centro): Silvino Aragão de Guaxinins va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 1 - 5 al minut 68. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 182 Minuto 69 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 69 de partit va donar a Guaxinins l'avantatge per 1 - 6. Duarte Cravo en va ser l'anotador.
  • 182 Minuto 90 (Gol por la izquierda): Al minut 90 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Alfredo Gameiro va ser l'anotador del 1 - 7.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 13 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Timmy Bruininx al minut 13, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 283 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): Guaxinins quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Timmy Bruininx va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 283 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Raúl Bartels, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Raúl Bartels va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 31, Onur Mete Devran de Guaxinins va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.