Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731284968

Amistoso (Int.) 731284968 Información oficial sobre el partido 731284968 en Hattrick

08.05.2024 11:30:00

Dunkys Mob Alineación oficial del equipo 'Dunkys Mob' en el partido 5 - 1 Noemi New Team 24' Alineación oficial del equipo 'Noemi New Team 24'' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Dunkys Mob Alineación oficial del equipo 'Dunkys Mob' en el partido 2 - 0 Noemi New Team 24' Alineación oficial del equipo 'Noemi New Team 24'' en el partido
Tiene bastante suerte 1.78Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Dunkys Mob

Goles Goles

  • 110 Minuto 32 (Gol de falta): Una falta al minut 32 va proporcionar un lliure directe al Dunkys. Iain Burfoot va cargolar la pilota per la dreta de la tanca defensiva i la va fer entrar arran de la creueta, lluny de l'abast del porter, aconseguint així l'empat a 1.
  • 120 Minuto 36 (Gol de falta): Dunkys va agafar avantatge al minut 36 després d'un excel·lent tir lliure directe que va transformar magistralment Iain Burfoot fent així el 2 - 1.
  • 131 Minuto 51 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Dunkys va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Sammy Hannah progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 1.
  • 134 Minuto 57 (Gol de penalti): Als 57 minuts de joc, els nois de Dunkys van provocar una pena màxima, que va transformar sense problemes Iain Burfoot augmentant l'avantatge per als locals: 4 - 1.
  • 130 Minuto 90 (Gol de falta): El gol de falta de Iain Burfoot sortirà a moltes televisions, ja que el seu xut va tocar el travesser, un pal, la línia de gol i l'altre pal abans d'introduir-se a la porteria al minut 90 i ampliar l'avantatge de Dunkys a 5 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 10 (Ocasión por la izquierda): Dunkys va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 10 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Cesarino De Simei ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 213 Minuto 25 (Ocasión por la derecha): Cesarino De Simei de Dunkys va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 25, però no va estar gaire encertat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 40, Dylan MacColl de Dunkys va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Noemi New Team 24'

Goles Goles

  • 142 Minuto 11 (Gol de contra por la izquierda): Patrick Woulfe va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de Noemi i marcant el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 14 (Ocasión por la izquierda): Carlos José Arroyal, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 14 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Noemi va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 216 Minuto 15 (Ocasión evento especial rápido + pase): Carlos José Arroyal va marxar per velocitat al minut 15 i va fer una passada de la mort a Francisco La Torre, però aquest va fallar.