Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731284101

Amistoso (Int., RC) 731284101 Información oficial sobre el partido 731284101 en Hattrick

08.05.2024 12:25:00

Patatas de la Huerta C.F. Alineación oficial del equipo 'Patatas de la Huerta C.F.' en el partido 3 - 1 Dorftrampel e.V. Alineación oficial del equipo 'Dorftrampel e.V.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
Patatas de la Huerta C.F. Alineación oficial del equipo 'Patatas de la Huerta C.F.' en el partido 7 - 0 Dorftrampel e.V. Alineación oficial del equipo 'Dorftrampel e.V.' en el partido
Es un cenizo 7.36Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.15Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Patatas de la Huerta C.F.

Goles Goles

  • 121 Minuto 35 (Gol por el centro): Patatas va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 35 Juan Gutiérrez va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 132 Minuto 41 (Gol por la izquierda): En Bobby Ehling va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 2 - 0.
  • 132 Minuto 89 (Gol por la izquierda): Patatas va augmentar la diferència quan Anselmo Cibinetto no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 29 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Fávila García de Cueto va estar a punt d'avançar els locals al minut 29 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 233 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Lucian Amihăesei va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 233 Minuto 42 (Ocasión por la derecha): En Axel Matthieu es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 233 Minuto 49 (Ocasión por la derecha): Al minut 49 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Juan Gutiérrez de Patatas va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 233 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): El Patatas ho intentava per la dreta per mitjà de Juan Gutiérrez, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 233 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): El jugador local Eligiusz Obajtek per poc que no incrementa el marcador al minut 77. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Toktamış Fatine va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

Dorftrampel e.V.

Goles Goles

  • 187 Minuto 66 (Gol tiro lejano): Era obvi que el Dorftrampel volia xutar de lluny quan tinguessin una bona posició, i el minut 66 van aconseguir marcar quan en Domenic Kaltenborn va trobar un forat a la defensa i va sorprendre el porter amb un xut des de 25 metres. 2 - 1.