Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731283829

Amistoso (Int., RC) 731283829 Información oficial sobre el partido 731283829 en Hattrick

08.05.2024 12:25:00

Atleticlones Alineación oficial del equipo 'Atleticlones' en el partido 1 - 2 Matlaa Alineación oficial del equipo 'Matlaa' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Atleticlones Alineación oficial del equipo 'Atleticlones' en el partido 1 - 5 Matlaa Alineación oficial del equipo 'Matlaa' en el partido
Tiene un resultado normal 1.30Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.45Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
5,4 % 0,2 % 94,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atleticlones

Goles Goles

  • 138 Minuto 37 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Alberto Gravalosa arribés a peus de Axinte Ionescu, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a Atleticlones el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 63 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Atleticlones va ser a punt de marcar al minut 63, quan el seu jugador Juan Carlos Cadórniga va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.

Matlaa

Goles Goles

  • 171 Minuto 35 (Gol por el centro): En Geoff Meylemans donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 35 el marcador reflectia el 0 - 1.
  • 171 Minuto 61 (Gol por el centro): Amb 61 minuts jugats, Aldo Surdo de Matlaa va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 26 (Ocasión por la derecha): En Jorg van Bart va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 272 Minuto 58 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Matlaa que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Wubbo van Boekel, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 242 Minuto 70 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 70 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Abdelmoumine Jomani, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.