Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731281816

Amistoso (Int., RC) 731281816 Información oficial sobre el partido 731281816 en Hattrick

09.05.2024 00:00:00

Livres Pedreiros Alineación oficial del equipo 'Livres Pedreiros' en el partido 2 - 6 Bull Dozer Alineación oficial del equipo 'Bull Dozer' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Bueno (7))
Livres Pedreiros Alineación oficial del equipo 'Livres Pedreiros' en el partido 2 - 7 Bull Dozer Alineación oficial del equipo 'Bull Dozer' en el partido
Tiene un resultado normal 1.73Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 7.44Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
5,1 % 0,2 % 94,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Livres Pedreiros

Goles Goles

  • 113 Minuto 13 (Gol por la derecha): Els jugadors del Pedreiros amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 13, deixant Dunga Vaz en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 1 - 1.
  • 112 Minuto 34 (Gol por la izquierda): Pedreiros equilibrava la balança al minut 34. En Gabriel Ramalho Dias, veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 2 a 2 i el seu equip amb opcions de guanyar.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 22 (Ocasión por la derecha): Pedreiros per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 22, quan Evandro Marcondes Tavares va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 203 Minuto 67 (Ocasión por la derecha): Pedreiros va disposar d'una oportunitat immillorable per apropar-se al marcador quan Heuller Silva Novo va rebre una passada a mitja alçada i va rematar amb una magnífica volea des de la dreta de l'atac, però Justin Richardson va reaccionar com un campió i va fer l'aturada del partit.
  • 201 Minuto 84 (Ocasión por el centro): Al minut 84 la pilota ja entrava a la porteria de l'equip visitant, però la pilota es va frenar a prop de la línia de gol degut al mal estat de l'àrea petita, que estava plena de fang. En Dunga Vaz no s'ho podia creure.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Janilson Gobbato.
  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Rozalio Zagallo de Pedreiros amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Bull Dozer

Goles Goles

  • 185 Minuto 7 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 7 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Boo Boo. A fi d'aconseguir el 0 - 1, van tocar-la en curt per tal que Danilo Marín xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 171 Minuto 30 (Gol por el centro): En Andrew Blake donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 30 el marcador reflectia el 1 - 2.
  • 171 Minuto 52 (Gol por el centro): Boo Boo agafava avantatge al minut 52 de joc en marcar el 2 - 3 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Filipe Ribeiro amb mestria.
  • 138 Minuto 61 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Andrew Blake la va rematar Zachary Warren amb una magnífica volea que va fer pujar per a Boo Boo el 2 - 4.
  • 183 Minuto 78 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 78, Boo Boo va augmentar el seu avantatge a 2 - 5, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Rahim Riaz.
  • 185 Minuto 85 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Rahim Riaz, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 2 - 6 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): Filipe Ribeiro va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 32, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 290 Minuto 33 (Ocasión de falta): Sempre s'ha dit que en Rahim Riaz era un jugador potent. I es va poder demostrar al minut 33. Va fer una jugada important, però el xut des de la frontal, també amb potència, va picar a la cuixa d'un rival, que va acabar adolorit.
  • 282 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): Filipe Ribeiro, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 83 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Boo Boo va quedar sense poder incrementar el seu marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Giuseppe Chirilli de Boo Boo la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.