Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731281714

Amistoso (Int., RC) 731281714 Información oficial sobre el partido 731281714 en Hattrick

08.05.2024 09:45:00

Elserrati Alineación oficial del equipo 'Elserrati' en el partido 2 - 3 Vandelay CF Alineación oficial del equipo 'Vandelay CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Elserrati Alineación oficial del equipo 'Elserrati' en el partido 0 - 2 Vandelay CF Alineación oficial del equipo 'Vandelay CF' en el partido
Tiene suerte 0.17Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.64Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,1 % 0,1 % 98,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Elserrati

Goles Goles

  • 141 Minuto 7 (Gol de contra por el centro): Elserrati va demostrar la seva habilitat per contraatacar al minut 7, quan Franz-Christoph Dobos, sol dins l'àrea, va aconseguir el 1 - 0.
  • 133 Minuto 24 (Gol por la derecha): Elserrati va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Attila Muszka va poder fer el 2 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 5 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Zsolt Féling de Elserrati va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 9 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Nedeljko Šamec de Elserrati amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Vandelay CF

Goles Goles

  • 153 Minuto 58 (Gol por la derecha): Tot i anar per sota al marcador, Vandelay seguien lluitant fins al final. Al minut 58, fruit d'aquests esforços, Chafik Zoghlami va marcar el 2 - 1 després d'una gran jugada per la dreta, que va finalitzar amb un fort xut.
  • 163 Minuto 71 (Gol por la derecha): Els jugadors visitants van aconseguir l'empat al minut 71 amb un xut des de la dreta que va tocar a un defensor i va descol·locar al porter. L'àrbitre va ignorar aquest fet i va apuntar a l'acta que l'autoria del gol era d'en Zeno Wachlin.
  • 172 Minuto 81 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de Vandelay va ser finalitzada des de l'esquerra per Gabriel Ascanio al minut 81. Els visitants es posaven per davant del marcador: 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 2 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 2, quan en Chafik Zoghlami va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 271 Minuto 6 (Ocasión por el centro): Al minut 6 de partit, Thomas Hyman quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 262 Minuto 22 (Ocasión por la izquierda): Sergio Velázquez per poc no aconsegueix empatar el marcador al minut 22, però el seu centre-xut des de l'esquerra va acabar estavellant-se al pal.
  • 251 Minuto 32 (Ocasión por el centro): Al minut 32, Bitor Machado va rebre la passada de la mort a l’àrea petita, però va voler rematar amb el taló i ho va fer amb tan poca gràcia que la pilota va passar entre les seves cames sense poder colpejar-la.
  • 272 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): Deon Whitney, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 78 però la pilota va sortir lleugerament desviada.