Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731279980

Amistoso (Int.) 731279980 Información oficial sobre el partido 731279980 en Hattrick

08.05.2024 12:30:00

Krypton FC Alineación oficial del equipo 'Krypton FC' en el partido 5 - 1 SV Orgrimmar 08 Alineación oficial del equipo 'SV Orgrimmar 08' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Krypton FC Alineación oficial del equipo 'Krypton FC' en el partido 5 - 0 SV Orgrimmar 08 Alineación oficial del equipo 'SV Orgrimmar 08' en el partido
Tiene un resultado normal 5.02Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.15Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Krypton FC

Goles Goles

  • 121 Minuto 24 (Gol por el centro): Al minut 24 els aficionats van embogir quan en Hicham Yahia va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Krypton.
  • 123 Minuto 28 (Gol por la derecha): Krypton s'avançava al marcador al minut 28, després d'un rebot que va caçar en Giuliano Mandese per la banda dreta de l'atac local. El 2 - 1 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 131 Minuto 29 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Krypton va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Hicham Yahia progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 1.
  • 132 Minuto 31 (Gol por la izquierda): En César Guerradell de Krypton va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 4 - 1.
  • 132 Minuto 74 (Gol por la izquierda): En Wesley Graneau va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 5 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 4 (Ocasión por la derecha): Al minut 4 es va veure una gran oportunitat per a Krypton per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Claude Bernard, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 230 Minuto 33 (Ocasión de falta): Un xut de falta de l'equip local al minut 33 podia haver acabat en gol, però Federico Alvarado va estar molt atent i va desviar la pilota per sobre del travesser.
  • 231 Minuto 58 (Ocasión por el centro): Hicham Yahia una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 58, però una magnífica aturada de Federico Alvarado va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 243 Minuto 83 (Ocasión de contra por la derecha): Krypton van sortir al contraatac amb encert al minut 83, però Lucinho Pinheiro Jr. no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.

SV Orgrimmar 08

Goles Goles

  • 108 Minuto 26 (Gol evento especial imprevisible (general)): Gian Luca Giani de Orgrimmar va estar a l'alçada de la seva reputació de trobar maneres inesperades d'introduir la pilota al fons de la xarxa, quan es va inventar una passada cap al seu company Thomas Klauck que va completar la jugada que feia pujar el 1 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 10 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Lucinho Pinheiro Jr. es va comportar com un juvenil al minut 10 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.
  • 252 Minuto 68 (Ocasión por la izquierda): Al minut 68 un espontani va saltar al terreny de joc vestit amb una barretina i va llançar a la cara de Hendrik Fister la bandera del seu antic club abans de llançar-se com una exhalació contra la xarxa de la porteria on segons abans el jugador de Orgrimmar havia fallat una clara oportunitat, tot sol des de l'esquerra.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Bardolf Kurzmann.
  • 512 Minuto 70 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Bardolf Kurzmann se'n va anar al carrer després de veure la segona targeta groga per reiteració de faltes.